Nepoți de Crăciun 2017. Au fost vremuri când am participat

Eu am mai fost în povestea asta, dar de când Dan Ciulea e pe cai mari și s-a ajuns, gata, are oameni să trimită comunicat, desi are computer Apple ii e greu la baiatu sa trimită el comunicatul, stiti, el e ocupat cu chestii grele, metafizice.

Ei ei, cum se mai schimbă oamenii, cum se mai hispterizează.

Asociația Magic People continuă și în acest an cu acțiunea umanitară ,,Nepoți de Crăciun” care a ajuns la a VIII-a ediție. Dacă în 2010 s-au adunat 50 de pachete, în 2016 un număr de 2500, în acest an, alături de volutari dedicați își propun să adune 3000 de pachete cu alimente pe care ulterior să le împartă bunicuților pentru care singurătatea a devenit o normalitate și care au o situație financiară precară. Anul acesta ,,Nepoții” vor ajunge în 4 județe: Cluj, Alba, Mureș, respectiv Sălaj.

TU poți fi Nepot de Crăciun alături cei de la Asociația Magic People. Oricine dorește să se implice, să transmită un gând bun, să ofere un cadou poate dona în contul RO43BTRL06601205I50549XXdeschis la Banca Transilvania sau online accesând următorul link http://nepotidecraciun.ro/doneaza/. O altă modalitate de a dona este să cumperi alimente. Un pachet conține 1l ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste, 1 cozonac. Dacă alegi cea din urmă opțiune este recomandat să contactezi orgnizatorii pe adresa de mail asociația@magicpeople.ro, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NepotiDeCraciun/ sau pe site-ul mai sus menționat la secțiunea contact pentru a ști ce alimente sunt necesare.

Un mic gest nu strică!

A scris fain și Ovidiu Blag

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Nepoți de Crăciun 2017. Au fost vremuri când am participat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *