Niciodata liniste la "U"??

Simbolul nostru, al clujenilor nascuti AICI, dar si a celor carora folclorul le spune gresit „vinituri” sufera din nou. Dupa esecul lamentabil cu Sportul- am vazut meciul si m-a durut sufletul- Ziua de Cluj detoneaza in excelenta editie de luni bomba cu „datoriile non-profitului”. Lucram la Pro Sport de Transilvania, publicatie si am prins transformarea lui „U” din non-profit in SA. Cum eram acreditat pe „U” si pe divizia B la ziar am asistat la vanzarea lui Cocis si Florescu, la nesfarsitele CA-uri de la UMF, cu domnii Bojita . Burca, Dimitriu si Lazareanu dominand clubul.

Stateam ca boul eu si cu Vali Schiopu, un bun jurnalist sportiv, si frecam scarile la UMF. Rar mai primeam o cafelutza de la secretara dl rector de atunci. Atata am stat si de atatea ori ca ne-am imprietenit cu domnul Bojita, om de moda veche si mare sustinator al lui ‘U”. Sigur, si un rotarian influent si businessman bun. Personal mie imi place si acum de dl Bojita. Nu e potrivit pentru aceste vremuri cainesti.

Si, revenind, stiu bine povestea SA-ului. Cum tin arhive am recitit recent dosarul SA-ului. Foarte bune numere dedicate acestei tranformari a reusit publicatia Sport 80 de atunci…

si iata acum cum te ajunge din urma trecutul cu datoriile astea. Situatie tulbure:

– critici fara precedent ale finantatorului la adresa primarului. O fi ceva promsiuni nerespectate din zona premierului si a primarului??

– antrenor si director sportiv demisionati

– Dl. Walter NU trebuie sa plateasca 4 milioane euro datorii nonprofit, decizie judecatoreasa

– Intop castiga si lupta continua

Peste toate jocul slab cu Sportul. Ma enerveaza ca nici o zi nu e fara scandal la „U”. Cat ne-am dorit sa fie „U” in Liga 1! Cat ne dorim sa castige sus in Gruia derbyul orasului! Si acum, iarasi scandal!

Cand se va termina odata tot? Nici eu nu as plati in locul dl. Walter datoria aia facuta de altii! Din acest colt de net il sustin pe Walter!

Haide „U”!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *