No fain că vine la Cluj legenda Deep Purple !

Mă bucur mult că vine la Cluj o legendă rock cum e Deep Purple, o trupă imensă, pe 7 iunie. Sigur că sunt BUNICI ROCK, dar sunt legendari, sunt deschizători de drum pentru hard rock şi chiar pentru heavy metal.

Cine nu a ascultat piese extraordinare ca Child in Time, Smoke on the water, adevărate imnuri rock, sau Perfect Strangers?

Sigur, a murit John Lord, mare claviaturist al trupei dar o să vină , solistul vocal, o să vină Roger Glover, bassistul şi Ian Paice, marele baterist. La chitară solo nu îl vom regăsi pe Ritchie Blackmore, dar va fi Steve Morse, un mare chitarist şi el. Asta e, asta îşi permite acum Clujul, un Deep Purple la apus de carieră dar care e totuşi bine venit.

Deep Purple a mai concertat acum ceva ani la Bucureşti în acceaiaşi componenţă din câte ştiu. Public a fost destul, 10.000. O cronică a concertului de atunci aici

Nu vreau să mă mulţumesc cu atât, aş vrea să vină la Cluj trupe în vogă, dar dacă nu sunt bani, asta e, vin trupe ieşite la pensie. Sincer mă bucur că vine Deep Purple şi voi merge la concert.

Mai multe despre istoria acestei trupe aici. Deep_Purple_in_2004

Să spunem că acest concert are în deschidere trupe cum ar fi Phoenix, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul, iar înainte de UB40 vor urca pe scenă Smiley, Alex Velea, Ștefan Bănică Jr. și Antonia.

Cluj Arena Music Fest este produs de doi investitori clujeni împreună cu o firmă din Bucureşti.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *