Noutati despre Istoria Presei clujene

Dragi colegi ziaristi, prieteni care s-au inscris sa cumpere cartea mea, cunoscuti, curiosi:

Ieri a fost pentru mine o zi importanta. A vazut lumina zilei cartea scrisa de mine „Colosul cu picioare de hartie-O istorie subectiva si ilustrata a presei scrise din Cluj-Napoca, 1989-2010” aparuta  printr-un joint venture editorial la editurile EIKON  Cluj si Comunicare.ro cu sprijinul si recomandarea Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES).

Mai sunt zile putine pana la lansarea de Joi, 14 octombrie 2010, Colegiul Academic al UBB, ora 18.00. Cateva detalii:

– continua inscrierile in avans la achizitionarea cartii. Dupa persoane fizice am primit comenzi si de la persoane juridice. Lista e deschisa pana miercuri, 13 octombrie, ora 18.00. In mod evident, volume se vor gasi, la 30 lei bucata, si la lansare, pentru cei care nu s-au inscris sau nu au avut chef/timp/dorinta sa fie pusi pe lista.

– cei care s-au inscris si nu pot veni la lansare au cartile puse deoparte 100 la suta. Nu exista nici un risc sa nu le poate achizitiona. Sa ma contacteze dupa ce vin in oras la nr. mobil 0748-996673 sau mai tibifarcash@yahoo.co.uk.

– ce ramane in stoc, daca va ramane,  se va putea achizitiona din depozitul Eikon si reteaua de librarii clujene si bucurestene cu care lucreaza Eikon si Comunicare.ro dar la alt pret, mai mare.

– cartea va fi lansata si la Targul Gaudeamus de la Bucuresti, in prezenta autorului, 15-17 noiembrie.

Revin cu amanunte in zilele urmatoare.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *