Noutati si evenimente, pe scurt

– Azi se redeschide Janis Stuf, in fosta incinta a Club Fire cunoscuta de vechii clujeni, get beget de aici, ca ” la Ursus”. Se anunta astazi,la 21.00, show mare.

– maine, de la 14.00, se lanseaza la Casa Vitoc, str. Eroilor nr.16, seria a 3-a din istoria publicatiei „Patria” a PNTCD. In perioada interbelica a fost cel mai tare cotidian al Clujului, intre 1919-1938, suprimat de tiranul Carol al II-lea. Apoi,  dupa 45 de ani de comunism, in 1990, a aparut 18 numere tot sub egida PNTCD. Acum, datorita entuziasmului unui grup de intelectuali, ziaristi si chiar oameni politici se va lansa seria a 3-a a publicatiei in care cu onor figurez si eu cu un articol despre istoria acestei publicatii.

– Corespondentul de razboi Florin Ghioca, colaborator al tabloidului „CanCan” isi va inaugura expozitia de fotografii de razboi intitulata „Fotografii de Razboi” maine la ora 18.30 la Casa Pedagogilor, din cadrul  Facultatii de Psihologie UBB. Ghioca, clujean de bastina, a fost in Afganistan de mai multe ori. Pozele sunt foarte bune, am vazut in CanCan cateva, merita mers.

– Vineri, de la 18.30, la Turnul Croitorilor, echipa TEDxCluj „new&improved”  a pregătit un eveniment inedit: un “mini”-TEDx, unde Hedi Hoka si prof. univ.dr. in sociologie Vasile  Sebastian Dâncu vor împărtăsim idei pe tema schimbării sociale. (mersi de semnalare ralucara)

– s-a dat azi Sondajul National de Audienta (SNA) realizat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), instrument important al industriei media. Astfel cotidianul Adevarul de Seara, editia de Cluj, auditat, are 35.000 de cititori pe editie, iar in total ziarul, pe tara, a trecut de 1 milioan de cititori! Tare! Amanunte pe www.brat.ro

http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/jurnalul-national-a-depasit-adevarul-ca-numar-de-cititori-click-ramane-lider-pe-piata-cotidienelor-59217

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *