Nu as vrea sa arate stadionul asa sambata…

Ce ar fi daca patronul de la CFR l-ar invita in loja lui pe cel de la „U” Cluj si ar vedea impreuna meciul CFR-U, civilizat, asa cum fac patronii de la Barca si Real? Am vazut de multe ori acele imagini cu patronii echipelor rivale, echipe de talie mondiala,  stand unul langa altul, discutand amical, urmarind civilizat meciul echipelor lor.

Nu e asa ca vi se pare o utopie?? La altii se poate, la noi nu. Noi ne-am obisnuit intr-atat cu Anormalul incat atunci cand punem problema normalitatii ni se pare o …utopie. Nu as dori ca stadionul din Gruia sa arate sambata asa, ca in foto alaturat…si nici nu va arata dar va fi pe aproape, la ce preturi au pus patronii de la CFR Cluj la bilete. Am citit toate reactiile, sunt complet negative, inclusiv de la proprii suporteri, sau apropiati. In fond, nu e pentru suporteri, pentru pasionat jocul asta numit fotbal, chiar daca e derby??? E de neconceput ca la Roma cu Lazio, Inter-Milan, Juve-Toro sau Genoa-Sampdoria sa fie blocat accesul tifossilor. Sa vezi ce scandal ar fi. Sau la Man.United cu Man. City, Barca-Real, Celtic-Rangers etc etc.

Din punctul de vedere al comunicarii, imaginii, efortul de a parea un club civilizat, european, „altfel” ca alea de pe Dambovita, s-a dus dracului. S-a stricat toata imaginea. Nu inteleg din acest punct de vedere decizia cu tichetele scumpe, cu acuzele cu Cluj Arena data gratis la „U de Consiliul Judetean, unde „U” plateste totusi niste bani pe criza asta. Consiliu Judetean are obigatia legala sa dea odata un raspuns clar si neechivoc la cererea CFR de a jucat pe Cluj Arena. Sa se stie odata pozitia CJ legata de acest aspect controversat si care deranjeaza in Gruia.

Si inca o chestie mi s-a parut relevanta si simt nevoia sa o zic.  „Miticul”, atacatul, barfitul, Florian Walter a dat acum o mare lectie de ardelenism civilizat in tot ce a comunicat referitor la acest sensibil subiect al preturilor biletelor la derbyul clujean si al accesului suporterilor chiar daca a fost jignit de omologul de la CFR si trimis „la gunoaie”.

Pacat ca la Cluj se intampla asa ceva!!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *