Nu mă miră că se joacă cu casa închisă meciul „U”-Steaua

Noi trecem aici, în spaţiul mioritic, de la o stare la alta rapid. De la „nu s-au vândut decât 2000 de bilete” la ” meci cu casa închisă”. Ce să zic, ceea ce ştiu toţi, că existe tendinţa presei de a exagera, chiar de a fi tendenţioasă, de a băga fitile, etc etc?

Hai mai bine să vedem argumentele pentru care va fi casă închisă:

– laCluj s-a creat o aşteptare, o foame mare pentru fotbal, după o iarnă grea, care nu se prea lasă dusă. Va fi frig şi la ora meciului, chiar dacă e martie, e lună de iarnă mai nou. Lumea aşteaptă primăvara, spectacolul, fotbal de calitate.

– Steaua e cea mai iubită echipă din România. Majoritatea publicului vine pentru Steaua, şi vine din tot Ardealul şi România.

– „U” vine după un egal la Rapid, rezultat care aduce lumea la stadion.

– atrage şi mirajul Cluj Arena, construcţie futuristă, de zile mari.

– biletele sunt acceptabile ca preţ.

– e un meci de tradiţie în România.

Voi fi la meci dacă totul e ok. Vorbim după.

Haide „U”!

UPDATE

UPDATE

Va fi nebunie. Cititi aici

 

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Nu mă miră că se joacă cu casa închisă meciul „U”-Steaua

  1. Parerea mea este ca lumea vine la un meci mare, cu o echipa mare …Vorbesc de Steaua…Dar ”U” e campioana sufletelor noastre! Eu spun ca exagerezi spunand ca ”majoritatea publicului vine pentru Steaua”! Sper sa bata ”U”! Haide ”U”!

  2. alin: lumea vine si pentru U dar in rest vin stelisti din toata tara si ardeal mai ales. Clujenii nu au umplut Cluj Arena cu Otelul sau Vaslui. Vin in general mai putini decat merita acest stadion super. Plus ca U nu a avut rezultate. Steaua e atractia principala dar nu zic ca lumea nu vine si pentru U.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *