Nu strică un pic de heavy metal

Anul ăsta fac un nou efort financiar şi plec joi la OST FEST, unul din cele mai mari festivaluri de heavy-metal din România, la bătaie cu Rock The City sau Artmania. Şi Bestfest are o secţiune serioasă de metal cu Kreator, Obituary, Moonspel. Nu e nici o mirare că aceste festivaluri se desfăşoară la Bucureşti, cu excepţia Artmaniei sibiene. Bucureştiul are tradiţie postdecembristă în materie de rock, metal, şi e un oraş de şase ori mai mare ca şi Clujul  plus provincia care ia cu asalt Capitala pentru rock de bună calitate. Va ţin la curent, aici cu ce e pe acolo!

Mai jos comunicatul oficial Ost Fest:

OST FEST 2012: program complet si reguli de acces

 

 

 

 

     A mai ramas foarte putin timp pana cand va incepe OST FEST! Gazda acestui festival este Romexpo Bucuresti si isi va deschide portile vineri (15 iunie) la ora 14.00! Pe parcursul celor 3 zile (15-17 iunie) pe scenele de la OST FEST vor urca cele mai tari trupe: Motley Crue, Manowar, Megadeth, Motorhead, Dimmu Borgir, Europe, W.A.S.P., Trooper, OverKill, HollyHell, Lake Of Tears, Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra, White Walls, Armies of Enlil, Desant, Reborn!

 

PROGRAM COMPLET:

VINERI SAMBATA DUMINICA
SCENA 1
21:10 Motley Crue 21:00 Manowar 21:00 Motorhead
19:45 Dimmu Borgir 19:15 Europe 19:15 Megadeth
18:30 Overkill 17:45 Trooper 17:30 W.A.S.P.
17:25 Exodus 16:35 HolyHell 16:15 Lake of Tears
16:35 White Walls 15:45 Mystery 15:45 Metrock
15:40 Psychogod 15:00 Desant 15:00 Reborn
15:00 Armies of Enlil
SCENA 2
23:00 Infected Rain 23:30 Steelborn 22:15 Tiarra
23:45 Finsterforst 00:15 Gothic 23:00 Khors
00:45 Warchant 01:00 Syn Ze Sase Tri 23:45 Shifting Sands
01:15 Claymore 01:45 Addiction 00:45 Voodoo
02:00 Thornafire 02:30 Incipient 01:15 Code Red

 

ACCES: La Romexpo se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport:

– tramvai: 41 si 42;

– linii RATB: 105, 148, 149, 261, 304, 330, 331, 361;

– metrou: Statia Aviatorilor;

– pentru cei ce aleg varianta autoturism personal, Romexpo asigura parcare contra-plata (costul parcarii este in functie de perioada stationarii autoturismului);

– accesul in locatia festivalului se poate face din Bulevardul Expozitiei, poarta de intrare in parcarea B. Exista o singura poarta de acces care este impartita in mai multe sectiuni, corespunzatoare fiecarei categorii de bilete/abonamente;

– accesul in zona de camping se poate face din Bulevardul Poligrafiei, poarta de intrare in parcarea F;

– copiii sub 6 ani au acces gratuit;

– copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta locatiei numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

 

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

 

PAZA SI SECURITATE: in toate cele trei zile de desfasurare a festivalului, oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a festivalului. Participantii la festival sunt obligati sa se supuna atat controlului corporal, cat si a controlului altor bagaje detinute (genti, borsete, etc), facut la intrarile in locatie de catre organele de securitate abilitate.

 

FACILITATI

– CAMPING: organizatorii pun la dispozitia publicului si un generos spatiu pentru camping! Accesul in camping se va face pe baza unui voucher si este permis incepand cu data de 14 iunie ora 14.00. Fiecare detinator de voucher se poate campa in rulota proprie sau in cortul sau personal, neexistand posibilitatea inchirierii corturilor in zona de campare. Regulamentul pentru camping se poate gasi pe www.OstFest.ro.

FOOD & DRINKS: locatia dispune de numeroase restaurante, baruri si terase

Nota: toate produsele vor fi comercializate doar in baza unor jetoane valorice (5 lei jetonul), ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

 

Programul complet si alte detalii despre OST FEST se gasesc pe www.OstFest.ro sau accesand pagina de Facebook www.facebook.com/OSTFESTRO.

 

Biletele/abonamentele/voucherele pentru OST FEST pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau reteaua Eventim. Se vor gasi bilete si in perioada evenimentului, la casa de bilete de langa intrarea in locatia festivalului. Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei.

 

~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! OST FEST inseamna 62 de ore de distactie nonstop, 2 scene si peste 30 de formatii, unele in premiera in Romania! Eveniment prezentat de ROCK FM si sustinut de: Ciuc, Cancan, Ring, Centrul Vechi, Adevarul, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, Port.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, 9AM.ro, InfoMusic.ro, DailyCotcodac.ro, OrasulM.eu, BucharestHerald.com, Ziare.com, eComunicate.ro, Spectacular View, Caro Hotel, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.~~ 

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *