O apariţie surpriză: „Sinteza. Revistă de cultură şi gândire strategică”

Stim toţi care e situaţia presei române, în special a ziarelor locale şi naţionale, dar şi a revistelor. Cu atât mai mult, am fost bucuros să văd ce revistă de calitate, efectic o mare mare surpriză, a scos trupa condusă de sociologul Vasile Sebastian Dâncu din jurul cotidianului regional Transilvania Reporter. Editorul revistei este ARES-Asociaţia Română pentru Evaluare şi Strategie.

E vorba de SINTEZA-revistă culturală şi gândire strategică”. O revistă de mare calibru, 200 de pagini, de la paginaţie şi layout, pînă la hârtia lucioasă,. Avem de a face cu un produs media cum nu a prea mai fost în România, nu doar la Cluj.

Analize, reportaje, opinii ca la carte  sunt în Sinteza. Editorialul profesorului Vasile Sebastian Dâncu e mai degrabă o analiză detaliată a situaţiei din comunicare, foarte profundă şi cu nişte concluzii dramatice.

La Sinteza scriu ziarişti cu experienţă cum sunt Marius Avram, Bogdan Stanciu, Caius Chiorean, Ruxandra Hurezean, dar şi jurnalişti mai tineri, de perspectivă. Au şi un corp de colaboratori serioşi.

Fotografiile sunt excelente, în special al lui Vakarcs Lorand.

Art director e Ciprian Butnaru, şi se vede asta.

sinteza 2

Îi felicit pe editorii revistei şi mult succes! La cât mai multe numere!

 

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “O apariţie surpriză: „Sinteza. Revistă de cultură şi gândire strategică”

  1. Nu se vinde , nu se vinde ! Si totusi , cum o putem procura ? Daca primul numar s-a epuizat mai scoateti o serie si puneti-o in vanzare pentru ca , mai ales ACUM , ar trebui citita din scoarta’ scoarta nu doar pe net. Cu multumiri anticipate , astept , macar un raspuns .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *