O despartire grea

Ma despart de presa dupa multi ani. am inceput in 1993, la cotidianul „Gardian de Cluj”, singurul care a scos o editie de 64 de pagini cu foarte putina reclama in el, nu prea era atunci, cu Tavi Hoandra redactor sef. M-am retras ieri de la „Ziua de Cluj” unde Tavi e senior editor. Mersi celor de acolo ca m-au luat la ei in 2005, la un ziar care a crescut frumos si e bun. Le urez mult succes.

am acceptat o oferta venita de la oameni deosebiti si voi activa in comunicare. Nu e vreme de sentimentalisme, patetisme. eu de obicei am multa treaba, si acasa, si la job si la asociatie.

Voi termina,  pana in martie, cand am deadline de la editor, in paralel cu noul job, volumul „Istoria presei scrise din Cluj-Napoca dupa 1989” si din toamna voi urma un doctorat. Si sper sa apara si primul copil al familiei mele.

Presa scrisa, care mi-a dat enorm si care ramane prima mea iubire ever, ia o pauza in cazul meu dar nu exclud sa revin vreodata. S-au vazut destule cazuri in presa clujeana si nu numai. E o meserie formidabila cea de ziarist cand o faci onest si cu pasiune.

Succes colegilor si restului presei clujene!

Mic update

1. raman secretar interimar la asociatia profesionistilor din presa cluj (appc) pana la adunarea generala din februarie, cu statut stric de tehnocrat, pentru ca numai am conform statutului calitatea de membru. appc traverseaza un moment greu dar isi va reveni, sunt singur. invit colegii sa se implice in activitatea de breasla cat mai mult, asa cum face fotoreporterul Eugen Olariu organizand Cupa Presei „Ejupress”  la catarat pe gheata, 7  februarie, Rachitele.

Părerea ta contează:

comments

9 thoughts on “O despartire grea

  1. presa e un instrument fundamental al unei democratii. Nu am cum sa stau departe de ea. Nu vreau si am oricum in fisa postului relationarea cu ea. Ideea e ca trebuie consolidata. dar asta e alta discutie.
    mersi de urare

  2. Tibi, ce ţi-am zis ieri seară e valabil şi acum, şi oricând. Sunt sigur că, mai încolo, de la prea mult dor, o să îţi citesc iar semnătura! Ai grijă de cei apropiaţi, dacă pân-acum n-ai avut timp pentru asta, deşi ai fi făcut-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *