O intamplare cu Cristian Gog

Il stiam vag, desi ne-am intalnit de cateva ori. Nu sunt nici un apropiat al fenomenului Mentalist.  Bloggerii l-au sustinut si sustin permanant, la „Romanii au talent” de la Pro TV si in alte campanii.

Domnilor si doamnelor  ce mi s-a intamplat jois seara la GodFahter CafeBar nu am crezut. Si povestea e asa:

Apara tovarasul Cristi Gog, asa modest, de bun simt cum este el . Vine acolo la organizatori in spate, mai mult intamplator. Il caut pe lista sa vada daca e trecut. Dam mana, povestim, ce mai faci etc etc. Ok. Si mut eu capul in stanga si ce vad? O…lingura….ok imediat am facut legatura, ca stiti, is inteligent. Tipu asta nu e ala de indoaie linguri? AA asta tre sa fie. BOON. Nu stiam eu de tehnicile lui, ca nu am fost, sa imi fie cu iertare, la showurile lui.

Si ii dau glumind lingura. Si Gog se uita la mine, isi da jos instant haina, si incepe reprezentatia, acolo, unde bubuia muzica. Eu  nu m-as fi putut concentra asta e clar, acolo.

S-a concentrat si a indoit in fata a 6 curiosi socati de faza lingura de metal! Asa in toi timpi si trei miscari. A strans pumnul deasupra lingurei de metal si a indoit-o asa…nu stiu cum sa zic. Tareee.

Venea o forta din pumnul ala de care m-am ingrozit!!!!

Maestre Cristian Gog. Imi scot palaria de presar vechi si blogger in fatza ta. Asa ceva nu am mai vazut.

Nu le am eu pe astea cu lumea nevazuta, iluzionism, paranormale, Mentalist etc. Da de loc. Dar ce am vazut joi seara….cum sa va spun, m-a dat pe spate.

Multi cred din pacate doar cand vad. Iar lumea in care traim ne indeamna la scepticism maxim din cauza sarlatanilor.

Din pacate.

Asa ca Felicitarile mele Cristi, esti extraordinar!

Te salut!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *