O seara frumoasa cu "Pasarea Colibri"

Mi-am facut timp sa merg la concertul trupei de veterani Pasarea Colibri, duminica seara, organizat de comunitatea online Servus_Cluj, (o idee buna, la fel ca si comunitatea „I love Cluj”)  si de cei de la Imagistica Advertising. Am primit la iesirea din Sala Sporturilor si numarul zero, al cotidianului local Servus Cluj, care va aparea in mai pe piata.

 A fost multa lume in opinia mea, 1500-2000 de clujeni, pentru o trupa ca si Colibri. Mai mult, a avut succes mare. Muzica lor vad ca prinde nesperat de bine la un public foarte tanar, eu eram cam pensionar printre copiii care stiau pe de rost piesele. M-am simtit si eu bine, am rezonat la cateva piese. Colibri a cantat foarte ok, aproape doua ore, vechile hituri.

A meritat sa dau 5 lei, foarte ieftin. Mi-a placut concertul si atmosfera calda. A fost un succes cert. La Cluj lumea are nevoie de concerte bune, de evenimente bine organizate, cum a fost concertul cu Pasarea Colibri.

UPDATE

Acest post a fost pus la rubrica „Comentariul zilei” pe cotidianul regional online www.citynews.ro, drept care le multumesc celor de acolo pentru ca mi-au citat blogul.

 http://www.citynews.ro/cluj/comentariul-zilei-4/o-seara-frumoasa-cu-pasarea-colibri-77316/

 

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “O seara frumoasa cu "Pasarea Colibri"

  1. Cantafabule: pai atatia au fost, ce sa facem? Eu zic ca e lume multa pentru duminica seara. Ar trebui sa apreciem totusi acest concert care a costat doar 5 lei. Nu stiu cati isi mai permit acum pe vremurile astea grele sa dea 15, 20, 30, 40 lei. Oare la Compact, ca a costat 40 lei biletu, oare cati au fost platitori si cati au fost la concert? Eu nu am fost ca mi s-a parut mult 40 lei, sincer…

  2. Eu am fost, ca sincer nu mi s-a parut mult (pentru mine, ca pentru altii poate a fost). Si revenind la Colibri, de ce sa fie multa lume 1500-2000 pentru o duminica seara? Aici sunt de vina oamenii, pentru comoditatea lor. Ne-am invatat sa mergem numai la concerte gratuite sau foarte ieftine, dar artistul trebuie rasplatit pentru prestatia lui. Si spuneam mai sus de comoditate, daca nici la un concert care costa cat 2 paini nu vii, atunci unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *