O zi tristă în media clujeană

TelevizorAstăzi a fost o zi foarte tristă în media clujeană. Nu e bine ca nişte oameni să îşi piardă locurile de muncă într-o presă clujeană grav lovită de criză. Televiziunea Transilvania Live trece prin restructurări după ce negocierile cu Digi au căzut. Patronul Arpad Paszkany nu mai are interes să ţină o televiziune cu mulţi angajaţi, în jur de 100.

O seamă de colegi au fost astăzi disponibilizaţi sau au ales ei să plece. Nu ştiu unde, poate la viitoarea Digi Transilvania.

Alpha TV Cluj s-a închis iar la Realitatea TV Cluj s-a restrâns un pic personalul jurnalistic. La TVR Cluj au fost restructurări foarte mari.

În aceste condiţii apariţia Digi Transilvania sau Digi Cluj ar absorbi oamenii care sunt daţi acum afară de la T Live.  Ar fi bine. Dar nu e sigur nimic.

Situaţia e grea peste tot. E trist.

 

Părerea ta contează:

comments

One thought on “O zi tristă în media clujeană

  1. Tibi, n ar trebui sa le plangi de mila! Toti lenesii s au adunat acolo! Pa adusi pe pile, ba veniti asa, sa ia un ban! La sport, 9 sau 10 oameni…Rubrica sport atat la city cat si la televiziuni ZERO! Vedeai si citeai doar despre CFR….Nimic de U, nimic de sporturi…Nimic! Nu ii vedeai la sala, doar copiau! De ce sa le plangi de mila la astia Tibi! si tu stii bine! N aveai ce citi..Un material fain, o stire faina….nimic! Doar CFR si atat! Ce, ii dadeau afara daca scriau ceva de sporturi? Scuze puerile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *