OTV-cea mai buna televiziune in noaptea alegerilor

Am ajuns in Romania ca OTV, hulita OTV de multi, sa fie cea mai buna televiziune in noaptea alegerilor. Din punct de vedere al acoperirii unei nopti fierbinti  OTV a dat o lectie de profesionalism. Vechiul gazetar Dan Diaconescu a demonstrata ca e un profesionist, ca uneori, cand vrea, lasa siropurile deoparte si stie meserie.

Bun a fost si Nasul ieri, singura emisiune care a dat TOATE cele 4 exit poll-uri.

Din pacate asa cum arata indiscutabil www.paginademedia.ro, au fost grave deficiente la Antena 3 si Realitatea. Din pacate, tema electorala a demonizarii mogulilor si a controlului mediatic exercitat prin televiziuni s-a cam adeverit. In loc sa avem obiectivitate jurnalistică maxima, tinand cont ca e vorba de o miza enorma, am avut parte de marsarea doar pe exit poll-urile proprii. Asa ca OTV si Nasul -B1 BTV, mi-au dat mie, ca telespectator, informatii mai corecte si mai bune ca A3 si Realitatea TV, tinând cont ca era vorba de rezultate partiale.

In plus, OTV a transmis Toată noaptea, până la 6 dimineata si a dat declaratii si info f bune, inclusiv declaratie a lui Basescu, cand a ajuns pe locul 1!

Azi vedem ce va fi deseara la TV, cum vor reactiona televiziunile la victoria lui Basescu.

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “OTV-cea mai buna televiziune in noaptea alegerilor

  1. Mogulii!
    Cum era de asteptat , cei care traiesc inchistati in aura lor rosiatica , cei care au pierdut contactul cu realitatea de zi cu zi , contactul cu suferintele poporului si care s-au cramponat de putere si de o dorinta nemasurata de a lua ciolanul au fost orbiti de catre propriile sondaje . Cinste romanilor care au iesit la vot si care au reusit sa invinga monstruoasa coalitie .
    PS. tare as vrea sa vad fetele schimonosite ale celor care au deschis sticla de sampanie mult prea devreme : Geoana, Crin , Becali , Vadim , Voiculescu , Vanghelie , Hrebe , Patriciu , Vintu….Ilici . Mama ce nume grele ! Dar ce fete palide !
    Cit despre televiziuni , ca si cei enumerati mai sus , era super profi daca asteptau numaratoarea voturilor fara comentarii , cu atit mai mult cu cit incertitudinea era atit de mare , iar egalitatea era evidenta . Au cazut cum nu se putea mai rau – o coalitie de aproape 70 % care nu s-a materializat in voturi ci in mocirla si minciuna . Rusine sa le fie !

  2. I-mi place GRASU asta cum le zice; si mie mi-au lasat un gust amar televiziunile mogulilor si pana la urma m-am bucurat ca o luat-o in basca astia care deschideau sampanii inainte de vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *