Panoul cu bloggeri care scriu despre Cluj a fost postat la Primarie

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/bloggerul-groparu-un-panou-al-bloggerilor-locali-in-incinta-primariei-initiativa-unica-in-tara–59703.html

http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/foto-bloggerii-clujeni-pusi-la-zid-in-primarie-106817/

http://www.ftr.ro/primarul-si-groparu-au-dezgolit-blogurile-din-cluj-afla-de-ce-nu-scrie-apostu-pe-blog-46832.php

„Dacă aveţi drum pe la ghişeele primăriei de pe strada Moţilor şi treceţi pe lîngă un panou alb cu nişte nume negre pe el faceţi bine să vă opriţi un minut şi să vă luaţi notiţe. Pentru că toţi cei care sînt acolo au scris cîndva, ceva despre Cluj, pe blogurile lor. Iniţiativa de a grupa numele bloggerilor clujeni într-un singur loc i-a aparţinut cunoscutului Groparu, una dintre figurile tutelare ale blogosferei de sub Feleac.

În prezenţa mai multor condeieri din virtual, primarul Sorin Apostu, însoţit de amfitrionul întîlnirii – mai sus-menţionatul Groparu – şi de „asistenta blondă” Oana Olaru-Zăinescu, au dezvelit panoul intitulat „Bloguri care scriu despre oraşul nostru” şi pe care se regăsesc în jur de 100 de nume. De la toţi aceştia, dar şi de la cei care vor mai pătrunde în blogosfera sclujeană, Apostu aşteaptă semnalarea problemelor locale, dar şi cîteva soluţii pentru acestea.

Întrebat de ce nu este mai activ de pe blogul de pe site-ul personal, primarul a răspuns răspicat. „Seara, cînd ajung acasă şi aş putea să scriu, sînt atît de nervos încît nu ştiu ce ar ieşi”, a declarat Apostu, care a evitat însă să răspundă provocării: „Poate aşa i-aţi răspunde lui Tişe” lansată de un blogger clujean.” (www.ftr.ro)

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Panoul cu bloggeri care scriu despre Cluj a fost postat la Primarie

  1. da, sunt, m-am inscris. oricum, mi se pare ca sunt foarte multi bloggeri dar nu cred ca va veni cineva sa sesizeze ceva la un blogger ….tot la presa traditionala tre mers ca sa existe o solutie. cine are timp la primaria sa citeasca / urmareasca atatea bloguri, sa vada ce s-a mai scrsi?? Cred ca nimeni….da oricum e interesata fazA. A DAT F BINE PENTRU IMAGINEA PRIMARULUI…ASTA E CLAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *