Premieră politică tristă. PNŢCD Cluj braţ la braţ cu PSD. Împreună cu ALDE Cluj susţin candidatura lui Octavian Buzoianu. Cristea e out!

Premieră politică locală tristă.

După 26 de ani de politică s-a ajuns la Cluj-Napoca, al doilea oraş al ţării, capitala neoficială a Transilvaniei, ca un partid istoric, devenit demult un simplu grupuscul politic, PNŢCD Cluj, îngropat practic de avocatul Aurelian Pavelescu,  preşedintele partidului pe ţară (aici cifrele nu mint, matematica electorală nu minte) să susţină, braţ la braţ cu PSD (Maniu se răsuceşte în mormânt),  un candidat la primăria Cluj-Napoca, pe omul de afaceri Octavian Buzoianu. În horă s-a prins şi ALDE, partidul lui Tăriceanu, care punctual, pe Cluj-Napoca, a semnat pact cu PSD.

În politică e posibil orice, mai ales la noi.

Blogul tibifarcas.ro a anunţat pe surse, ieri, la ora 09.30, cu câteva ore înainte de conferinţa de presă, noutăţile pregătite de ALDE şi PSD.

Octavian Buzoianu continuă să afirme în social media că  e independent. Astăzi va ţine o conferinţă de presă, prima în calitate de candidat al PSD-ALDE-PNŢCD.

Să  mai amintim că Horea S. Dan, preşedintele PNŢCD Cluj  şi lider naţional al acestui grupuscul politic s-a retras din cursă (aşa îşi menţine măcar promisiunea de a nu mai candida la primărie, făcută după o candidatură anterioară n.n.) în favoarea lui O. Buzoianu. Ţărăniştii îl propulsează pe primul loc pe lista pentru Consiliul Local pe...Călin Buzoianu, vechi membru PNŢCD, acum reactivat. E….fratele lui Octavian Buzoianu.

Cercul se închide.

Şi încă ceva. Ieri s-a consfinţit mazilirea totală a fostul ministrul delegat pentru dialog social, candidatul, până ieri, a PSD Cluj-Napoca la funcţia de primar, deputata Aurelia Cristea. Ea e, încă, preşedinte pe municipiu al PSD. 

Încercarea ei de reformă, începută toamna trecută,  a fost înnăbuşită în culise şi oficializată astăzi, aşa cum presa a speculat zilele trecute.

Videoul de mai jos, filmat de mine, e edificator:

Alte relatări de presă despre noua alianţă PSD-ALDE puteţi citi AICI, AICI şi AICI

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Premieră politică tristă. PNŢCD Cluj braţ la braţ cu PSD. Împreună cu ALDE Cluj susţin candidatura lui Octavian Buzoianu. Cristea e out!

  1. „Lasa femeile”politica” si studiza matematica”..
    Zii mai bine despre tirgul de carte Gaudeamus, atmosfera, coterii, carti bune …
    Salutari la Peco, Gogea… , pe Al Vladut sper sa-l intilnesc pe linga „barbos” la momentul potrivit.
    O pup si pe Liutza, in cazul in care mai poate fi pupata
    Pa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *