Reconciliere la Pastele Cailor

Am participat ieri seara la cocktailul dat de Primarie cu ocazia Zilei de 1 decembrie, deci ZILEI NATIONALE,  asa cum am participat si in alti ani atat la alte editii ale acestui eveniment monden cat si la cocktailurile date de PSD sau Primarie la City Plaza, la final de an,  foarte frumoase. Oricum sunt un privilegiat ca am fost/sunt chemat la astfel de evenimente fata de multi romani care nici nu stiu cum arata o sala de cocktail, nici nu pot visa.

Mi-a placut ieri, am stat de vorba cu multi oameni interesanti, am vazut fosti colegi de breasla care arata excelent, Codruta Simina a aratat superb ieri, de exemplu, si am stat si cu politiceni de vorba chiar si cu unii politruci. Mi-a placut si sala enorma a Coramet, o fosta hala de lucru schimbata din temelii in fosta fabrica Clujana. Una peste alta m-am simtit bine, am ras, am povestit una alta, am papat putin dar de calitate, am baut un sprit. OK.

NU MI-A PLACUT absenta unor lideri locali politici, unii vor sa fie chiar primari in viitor de la PUTERE si OPOZITIE. Sau nu au fost invitati sau nu au vrut sa vina sau interesele si ura sunt asa mari incat intuneca orice motiv de posibila reconciliere. Era Ziua Nationala… cred ca trebuia primarul onorat, nu pedelistul Apostu ci primarul si mai ales Ziua Nationala. Ei pe dracu! Cum pot fi asa de naiv si idealist, mai ales dupa atatia ani da presa?? Cum sa vina Alin Tise,  Marius Nicoara, Horea Uioreanu, Petran, pesedeii Jorj si Lapusan sau dl. Dimtriu? La fel din mediul academic am vazut foooorate putini oameni, dl Bojita, dl Radu Munteanu si..cam atat!

Oare de ce nua fost in sala nici fostul primar Gheorghe Funar?

Au fost oare invitati? Daca da oare de ce nu au venit? Dar daca NU au fost invitati?  Pentru ca un ziarist mare al Clujului mi-a arata invitatia primita direct de la Coramet, o si am in original si nu de la Primarie….Alea au venit pe email d ela primaria, cel putin la presa….Nu stiu ce sa zic, nu vreau sa arunc cu piatra, dar era, nu, un bun moment ca BARBATII POLITICI care vor sa ne CONDUCA sa arate ce inseamna termenul de DIPLOMACY, ce inseamma sa respecti adversarul politic fie el si dusman si ce inseama sa respecti Ziua Nationala.

Si atunci de ce reconciliere tot vorbim?? Praf in ochii prostilor….si naivilor!

PS

Marele Novacescu si-a reluat emisiunea pe Alpha TV, sambata la 12. Deci pot alerga cu Haita lui Blag de la 10 in parcul mare, sa beau si o cafea la vechitura Sportul apoi jup la TV sa vedem ce mai scoate Novak din sapca ca asta e dat dracu, stie multe! E mare „analist politic” asa cum a scris EVZ .ro saptamana asta! In plus Novac isi da luni, la 11, doctoratu cu public, la Institutul de Istorie G. Barit cu o teza despre „managementul politic al lui I. C. Bratianu”. Succes Novacescule ca multe faci si tu deodata!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *