Remanieri de toamna

Imi par inutile aceste remanieri ale guvernului. Sunt sceptic pentru bunul mers al tarii. Imi pare bine ca personaje  cum ar fi Berceanu si Videanu nu mai sunt ministri dar nu imi fac probleme pentru ei, pentru ca au un nivel de trai care le face viata fara probleme, deci ei au scapat de o belea,  nu o sa fie toata ziua presa pe ei. Videanu era asa relaxat ca parca mergea in concediu iar Berceanu la fel de arogant cum a fost dintotdeauna. Atata piedica cat a pus acesta Autostrazii Transilvania eu nu am vazut. Aici Boc are un mare merit, sa recunoastem!

Noii ministri sunt cam fara notorietate, in afara de Valeriu Tabara si Anca Boagiu. Tabara e un expert, stie cu ce se mananca agricultura.  Macar daca restul ar fi buni tehnocrati, ceea ce serios ma indoiesc. Mai ales domnisorica Boagiu este un personaj ca in Musil, „omul fara insusiri”. Cand era la dezvoltare regionala a politizat excesiv aceasta structura. Am asistat la o conferinta de presa la Cluj unde a politizat in ultimul hal chestiuni foarte tehnice.

Nu cred ca PDL mai are solutii pentru Romania. Trebuie un suflu nou. Cred ca si premierul a obosit dar ambitia lui, absolut nemaiintalnita, de a ramane pe functie, oricum si in orice conditii,  ma uimeste pe zi ce trece.  Om care sa iubeasca intr-atat puterea cred ca doar Ion Iliescu mai era.

Una peste alta cred ca totul e un foc de paie si sunt sceptic ca tara o va duce mai bine. ..

Ca ei…o duc!

Părerea ta contează:

comments

6 thoughts on “Remanieri de toamna

  1. In sfarsit remaniere..cu toate ca parerea mea e ca nimic nou sub soarele Romaniei nu o sa apara, insa surpriza nefericita din punctul meu de vedere e…ministrul sanatatii, care dupa tot scandalul din sistemul sanitar cat si cel legat de incendiul din maternitatea Giulesti…pastreaza cu nesimtire acelasi fotoliu..tinut cu dintii..rusinos parerea mea!

  2. Tibi,
    Anca Boagiu, n-a avut treaba cu dezvoltarea regionala. Ea a fost ministru al integrarii europene in perioada 2005-2007 in guvernul Tariceanu 1. De altfel a mai fost la transporturi acum vreo 10 ani, in guvernul Isarescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *