Renaşte Kappa, o trupă bună de rock progresiv din Cluj!

kappa 1Kappa renaşte! E o bună trupă de rock progresiv clujeană. Iată ce scrie pe profilul său de Facebook Sandy Deac,  fondator al trupei, cunoscut şi pentru activitatea din Desperado şi Speak Floyd.

„Trupa infiintata in 1986 in Cluj impreuna cu Alik Dascalu, Serghei Dascalu,Halmagyi Peter. Fara o ordine cronologica, in trupa au activat in concerte: Kertesz Janos,Lénárd Yogi József,Tetrade Adi,Visky Karoly,Cristina Puia, Ieronim Jerry Catanescu, Laszlo Csaba-Puiut,Lazar Istvan, Marius Precup, El Laco Jimi,Hans Knall,Mihai Barbosu,Gabi Schuster, Relu, Fero, Patriciu Pop, Herr Attila, Kovacs Laszlo,, Jánky Zsolt, Kolumbán Zoltán, Gaga Câmpean.

Kappa a activat intre 1986 – 1993 si din 2004 am regindit proiectul pentru lansare.Cele mai cunoscute piese au fost ” Balada sunetistului”,” Lumina lunii ” si „Am nevoie de tine”. Dar poate cea mai iubita a fost ” Frunza” cu care am participat la Eurovision 2002. La Eurovision 2002 am fost impreuna cu Sergiu Berindei si Livia Ancuta. Piesa a iesit pe locul 6 dar a devenit un hit. Compozitia este a lui Kovacs Laszlo iar textul l-am scrus eu si OvidiuBuhatel Ovidiu

In 2013 venim cu primul album , in componenta: Kovacs Laszlo- chitari, Jánky Zsolt (ex-Altar) tobe, Kolumban Zoli- bass si Sandy Deac- clape, vocal.”

Eu am prins trupa asta, au avut piese super. Repetau sus la Casa de Cultură, Puiuţ este un super baterist, ex-Rival, acum e in Canada!

Sandy mult succes! Abia aştept să vă ascult albumul!

Puteti asculta  piesa „Lumina Lunii” aici

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *