Revanşă istorică după 29 de ani

România nu a făcut un meci foarte bun dar a dominat şi a învins Irlanda de Nord, 2-0, dublă Papp, 25 de ani, fundaş la Steaua.

O revanşă mult şi îndelung aşteptată. De 29 de ani aşteptăm să răzbunăm nedreptul eşec din 1985, care a dus la eliminarea României de la Mondialele din Mexic.

De data asta tricolorii au jucat bine, au dominat adversarul, au avut ocazii. Până la urmă dubla lui Papp a făcut dreptate, meritat.

La Pireu, grecii au pierdut incredibil cu „pescarii” din Feroe si sunt eliminaţi. Aşa că tricolorii vor lupta cu ungurii, victoriosi 1-o cu Finlanda, si cu Irlanda de Nord.

Dar practic Romania nu are cum sa mai rateze prezenta la Euro 2016, din Franta, pentru ca avem deja puncte bune, si sper sa castigam fara probleme dubla cu Feroe. Apoi vin meciuri acasa cu Finlanda, si deplasarile din Ungaria si Irlanda de Nord, unde sunt sigur ca vom ciupi puncte.

Revenire buna si pentru Iordanescu ca si selectioner, cu victoria numarul 50 pentu acesta la carma tricolorilor.

Una peste alta, cred ca nu se poate rata calificarea, intr-o grupa asa accesibila. E clar ca pana acum Romania a demonstrat ca e cea mai buna echipa, fara a impresiona totusi.

Vom vedea ce va fi

Hai Romania!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *