Roma-Lazio, in Cupa, miercuri

Miercuri e o noua editie a derbyului roman, derby infocat de fiecare data., 20.45 ora Italiei. Am verificat la Don Gennaro, patronul celei mai bune pizzerii din oras in opinia mea, Napoli Centrale, ca el are  SkySport italian da nu se da. Transimte codat RAI-ul meciul. Poate il vedem pe vreun canal romanesc, sigur, cei pe care ii intereseaza. Conducerea Romei a dat 160 de bilete gratis, in zona cea mai scumpa unor copii cu probleme motorii, copii care tin depotriva cu Rometa si cu lazialii.

Meciul din campionat e in 12 martie. Cu ajutorul lui Dzeu voi fi prezent pe Olimpico atunci. De 2 ani nu am mai iesit din Romania.

Ci vedeamo!!

PS

cu acesta ocazie l-am putut revedea ca…reporter pe simbolul interist Giuseppe Bergomi, 15 ani capitan la Inter, la 18 ani campion mondial in Spania 82 in echipa aia mare cu Paolo Rossi. Elegant, celebrul fost fundas il intervieva pe Zannetti, capitanul interist din ultimii 10 ani. Care l-a egalat ieri pe Bergomi la prezente in Seria A dar la total cifre Beppe Bergomi e inca superior…Iar in studio comentau legendele milaneze Zvonimir Boban-4 titluri cu Milan si lazialul Luca Marchegiani, fostul portar al Italiei.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *