S-a închis restaurantul Bulevard, acolo unde s-a fondat Asociaţia Profesioniştilor din Media (APPC) Cluj

LucianaRestaurantul unde a avut loc şedinţa de fondare a Asociaţiei Profesioniştilor din Presă (APPC) Cluj,  în martie 2005, s-a…inchis. Adio Bulevard (fost în ultima perioadă sub numele de  Luciana)!

A fost atunci o şedinţă extraordinară, o emulaţie gazetărească fără precedent în Cluj. S-au strâns peste  40 de jurnalişti clujeni, o premieră neegalată, vreme de cinci ore a fost o atmosferă efectiv de neuitat. Atunci s-a fondat efectiv APPC, după ce ideea a fost lansată de mine şi alţi cinci colegi, la restaurantul Blue Eyes, şi el…închis. Era februarie-martie 2005, eram mai tânăr şi credeam în idealuri…

Asociaţia le-a supravieţuit însă şi merge înainte!

A fost un restaurant, de care mă leagă deci amintiri mari, l-am frecventat de multe ori. Îmi pare rău că s-a închis! Avea cafea bună.

Despre închidere puteţi citi aici

Ultimul reportaj despre acest local îl puteţi citi aici

ADIO BULEVARD!

 

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “S-a închis restaurantul Bulevard, acolo unde s-a fondat Asociaţia Profesioniştilor din Media (APPC) Cluj

  1. Fărcaș, acolo mi-am mâncat studenția… la propriu. Era chelnerița grăsunică, MILFetă la 45-50, roșcată (ok, MILF de mâna a treia, dar eram student, ce dreq), care mă servea mereu cu de neuitatul „ce mai faceți, domnu’ student?!”. Ciorba grasă, ardeiul iute și pomenile sinistre, găzduite de 2-3 ori pe an de restaurant, mă vor face să îmi amintesc de Luciana cât oi trăi. PS: Ți-a luat-o lumea înainte, nu mai ești ziarist de cotidian. M-a sunat un prieten să mă anunțe de tragicul eveniment încă din ianuarie, când avea afiș de Renovare, semn clar de moarte…

    • Vlad: mersi mult de comment. Faine amintiri. Chelneriţa roşcată a ieşit la pensie. Foarte simpatică, mereu amabilă, bun amic am fost cu ea. Am stat mult de vorbă cu ea. Mare figură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *