S-a lansat aplicaţia HipMenu pentru restaurante şi clienţii lor !

Începând de ieri, clujenii au la dispoziţie o aplicaţie mobilă unică pe piaţa clujeană . Aplicaţia se numeşte HipMenu (www.hipmenu.com), este gratuită şi dă posibilitatea utilizatorilor de a accesa o platformă la care au aderat cele mai bune restaurant locale (atât cu specific local cât și internaţional).

Restaurantele au avut posiblitatea de a-şi prezenta meniul prin intermediul imaginilor de foarte bună calitate şi în acelaşi timp foarte atractive pentru clientul final.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe AppStore sau Google Play.

Dezvoltarea aplicaţiei a fost făcută cu ajutorul unei echipe de clujeni şi este proprietatea Cloud Treats, o companie americană din Los Gatos, California.

Odată ce deschizi aplicația pe telefonul mobil  ți se oferă o listă cu cele mai apropiate restaurante (le găsești și pe cele mai îndepărtate), găsești localizarea restaurantelor pe hartă și, cel mai important, găsești imagini cu fiecare farfurie din meniul restaurantului de la care vrei să comanzi. Poți să comanzi singur sau cu colegii, poți să trimiți sugestii via e-mail ori să-ți planifici de acasă mesele la restaurant (nu-i obligatoriu să comanzi, poți să studiezi meniul, să-ți faci o listă cu opțiuni și să folosești lista pentru a comanda după ce te-ai așezat la masă).

Încă lucrează la perfecționarea ei, care va veni odată cu răspunsul utilizatorilor. Nu toate restaurantele din Cluj sunt in lista aceasta dar se lucrează la acest aspect.

Atmosfera a fost frumoasă ieri la  Wok’nRoll unde am reîntâlnit oameni faini.

Succes celor care au realizat aplicaţia, în special echipei conduse de Ciprian Costa de la Cloud Treats.

Mulţumesc celor care m-au invitat!

hipmenu hipmenu1 HipMenu3

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *