Sa vina concertele!

Whitesnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics la Rock The City, Piata Constitutiei, va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock. A treia editie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainmet, va aduce la Bucuresti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. Whitesnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar cativa dintre cei care vor face show exploziv in inima Bucurestiului. Pentru a treia oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare a noului album Forevermore”, ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie. O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”. Baietii de la Prodigy s-au indragostit de Romania. Iata ca acestia vor fi prezenti la Bucuresti in cadrul Festivalului, poposind in tara noastra pentru a patra oara. „Breathe”, „Voodoo People”, „Firestarter” si „Smack My b***h Up” vor rasuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea. Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Accesul publicului se va face in fiecare zi a Festivalului, incepand cu orele 14.00, iar ora de incepere a concertelor programate va fi 17.00 . D&D East Entertainment si Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim si prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

Sursa: D&D East Entertainmet

Stire 2

U.D.O. – Detalii despre noul album REV-Raptor . Dupa „Dominator” din 2009, U.D.O. revine in 2011 cu un nou album de studio intitulat „REV-Raptor”. Inregistrarile, realizate in studioul Roxx, au fost finalizate, iar materialul urmeaza sa fie lansat pe 20 mai 2011. „REV-Raptor” a fost mixat de catre chitaristul si producatorul Stefan Kaufmann, ex-Accept.
 Noul album va fi lansat in mai multe variante: CD (Jewel Case), CD (Digipak), CD (Japan), Vinyl black, Vinyl green si Limited Box.

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Sa vina concertele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *