Salvati Gradina de Vara Hoia!

Terasa Hoia este un loc linistit, unde se servesc mititei excelenti, si o bere buna la halba. Un loc retras, bun de conversatii, lecturi de ziare, unde sa te hodinesti. Este manageriat de o femeie simpla dar inimoasa si cateva angajate. Cuiva ii casuneaza sa-l strice, sa il inlocuiasca. Ma alatur celor care NU doresc disparitia acestui loc, renumit in Cluj, numele Hoia e cunoscut in Cluj,si sprijin total pastrarea acestei locatii.

Am inteles ca si consilierii locali au luat o decizie pozitiva. M-as bucura pentru ca putine intiative civice au loc in Cluj si cele mai multe se termina cu genu ast de indemnuri, Baa, ce vreti baaaa prostilor, ce va intereseaza pe voi benevol, iar carati-va ca avem noi interese. Si asa nu aveti nici o sansa! Ba avem!

Asa mi s-a intamplat si cand am infiintat Asociatia Presei din Cluj cu mai multi colegi entuziasti, unii contestatari mai noi nici nu erau pe atunci prin Cluj, nu existau ca jurnalisti, da ei comentau. Uite bre, ca sunt 4  ani de atunci, si asociatia exista si degeaba voi toti o atacati ca tot are activitate si are un rol de jucat. Va intra in istorie, va asigur, asa cum a intrat si Sindicatul Jurnalistilor din Ardeal si Banat din perioada interbelica.

Salvati Gradina de Vara Hoia!

Părerea ta contează:

comments

13 thoughts on “Salvati Gradina de Vara Hoia!

 1. Boema si Croco au disparut, iar Clujul risca sa ramana si fara Gradina de vara Hoia. Vorbim de locuri care dadeau un anumit farmec Clujului. Ar fi pacat sa nu avem de ales decat intre terasele cu damf de canal de pe Eroilor (daca vreti o „proba” faceti o vizita acolo la orele serii) sau locurile de fizte in care te expui la vitrina. Cine vrea sa puna umarul pentru salvarea Gradinii de vara Hoia poate sa semneze petitia chiar in incinta localului.

  Si, asa cum zice Tibi, avem sansa sa ne facem ascultati.

 2. tot mai putzine reactii, tot mai putzin spirit civic. Suntem un oras blestemat, aneantizat, foarte putine sanse de reusita. Trebuie activat anarhistul Dohotaru!

 3. Totusi,care este motivul real pt care se doreste inchierea gradinii de vara? Sa fie vorba de faliment,criza globala sau alte interese?…O fii avand si floastenu farmecul lui dar parca gradina hoia si fosta boema aveau parfumul lor

 4. citeste saptamanalul gratuit Cetateanul Clujean, editia din aceasta saptamana si ai acolo rapsunul complet. Da, au si aveau acele gradini savoarea lor. Bine, Boema, unde eu am aniversat finalul facultatii, unde am chefuit si am facut boemia, era nr 1. Sunt acum buruieni acolo. S-a tot scris, kile de articole, dar se pare ca nu au avut impactul dorit. e ceva proprietate privata si a cui e a decis sa lasa asa. Daca ar fi facut un parteneriat cu primaria, sa se renoveze si sa ii dea drumul, ar fi facut si primaria niste banutzi. asta e, tristetze. mersi de coment.

 5. In loc sa imi raspundeti punctual,cum am observat ca obisnuiti sa faceti,ma trimite-ti la alte surse.Propun sa se reintroduca streaptes-ul la gradina Hoia,poate sensibilizeaza pe cine trebuie

 6. cand am info raspund punctual, cand nu, citez alte surse de info, asa am invatat in 16 an i de presa. Ma bucur ca ati reactionat si poate preia si ziarul popular Foaia Transilvana campania Salvati Hoia. Salutari la totzi.

 7. domne eu zic să se facă centru de business pe spaţiul grădinii de vară.
  tre să facem bani, nu să pierdem toată ziua la beri.

 8. ovidiu, tu cum iti defindesti ziarul pe care il conduci. Quality, popular paper sau tabloid? Sincer, sunt curios sa aflu opinia ta.

  prodan: ca de obicei nu faci priza cu realitatea, plutesti….

 9. Cum e posibil ca Primaria sa trimita somatie de evacuare a personalului, in contextul in care pe rolul instantelor judecatoresti exista 2 procese nefinalizate. Cum e posibil ca aceasta problema sa fie pusa pe ordinea de zi a sedintei de CL de doua ori……i si asta pentru dupa prima dezbatere rezultatul nu a fost cel scontat? Oare chiar pentru unii nu este valabila sintagma „abuz in serviciu”? Cat de recalcitrant poate fi puerilul Moisin cand o intrezareste pe coridoarele Primariei pe patroana localului. Oare de ce????????? Fii mai atent prietene, ca paparazzi ii cu ochiul pe tine si te-a surprins cu fata prea palida in juriul de la Bamboo ca sa-ti permiti sa palesti atat de cameleonic cand e vorba de Gradina de Vara. Intelegi ce vreau sa zic?

 10. nu inteleg draga domnule „aroganta” ultima propozitie. Sper ca nu la mine te referi. Eu nu frecventez Bamboo, am fost de 2 ori, la deschidere, in interese de serviciu, si la ziua unuii amic. Nu imi place deloc.

  In rest, observ ca a fost respinsa la CL propunerea de schimbare in centru de batrani, deci s-a rezolvat.

 11. Tibi, ma refeream la „puerilul” de mai sus, adica la vice, care, daca nu stiai, noptile o face si pe presedintele juriului la prezentarea de cururi goale din Bamboo. Tare bine-i mai sade. Tie nu am ce sa-ti reprosez…. toata viata te-am apreciat. Cat despre problema care ti se pare ca-i rezolvata, sa stii ca abuzurile se tin lant. Dar nu vor fi scutiti de o ancheta jurnalistica beton… Promit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *