Sambata cu o voce divina

Bine a randuit Dumnezeu lumea…dupa agitatia de peste saptamana, diminetile de sambata sunt dumnezeiesti. Te scoli lenes, pui de o cafea, te mai intanzi, vezi dezordinea din jur, stii ca vei face ordine, dar nu te grabesti…si pui si o muzica de a ta, fiecare are muzica lui, lumea lui…asta e fffff important, asta nici comunismul nenorocit nu a putut distruge. Atunci erau placile vechi de vinil (eu si acum ascult placi, am pickup de 20 de ani care merge !….Si am 350 placi, fabuloase majoritatea, cele mai mari formatii de rock si jazz din lume am, plus rockul si folkul romanesc, cu efort le-am cumparat, suna excelent, va asigur) acum, iata,  suntem pe CD si DVD si altele dracii.

Sambata cu o voce divina…gratzie unui amic bun de a meu, mi-a facut 2 CD-uri, acu abia le-am redescoperit dupa ordinea de sambata…Whitesnake din 1977,  albumul „Northwins” cu un David Coverdale absolut fara pereche. E un rock asa mai lejer….cu vocea divina a lui Coverdale….Din fericire, am reusit, tot cu efort, sa vad concertul lor de la Bucuresti din vara lui 2008, dar numai e David cel din 1977…anii isi pun inevitabil cuvantul…si asta uitam mai mereu…ca avem o singura viata, ca se duce….incet incet. Nu suntem eterni.

Coverdale,  cu vocea lui, va ramane mereu…..Ascultati albumul din 1977, si veti vedea ca nu exagerez….(Minculescu l-a imitat bine dar…atat)

Mersi F. O. pt CD-urile astea minunate!

UPDATE

Veteranii metalului nu se lasa! Citesc in „Foaia Transilvana”  ca legendarele trupe ACDC si Judas Priest au luat cate un premiu Grammy. Iata premiile la sectiunea ROCK:

Cea mai bună piesă rock solo: „Working On A Dream” – Bruce Springsteen
Cea mai bună piesă a unei trupe rock: „Use Somebody” – Kings Of Leon
Cea mai bună piesă hard rock: „War Machine” – AC/DC
Cea mai bună piesă metal: „Dissident Aggressor” – Judas Priest
Cea mai bună piesă instrumentală rock: „A Day In The Life” – Jeff Beck
Cea mai bună piesă rock: „Use Somebody” (compozitori Caleb Followill, Jared Followill, Matthew Followill & Nathan Followill) – Kings Of Leon
Cel mai bun album rock: „21st Century Breakdown” – Green Day

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *