Scurte din weekend

– au fost alegeri la PNL Cluj-Napoca. A ieşit preşedinte pe municipiu Ioan Petran, vechi liberal.  Omul e în tabăra Uioreanu dar a fost susţinut şi de seful de la judeţ, Marius Nicoară, în mod neaşteptat, spun ziarele clujene.

A fost, din ce am citit, totul fără miză, pentru că Adrian Oros,  contracandidatul său, care e deputat de Cluj, s-a retras. Au fost jocuri de culise si omul s-a retras. Oros nu a avut susţinere, nu a candidat. E simplu. Oricum, deranjează lipsa unui challenge politic în filiala liberală. În trei luni începe războiul mare, pe fotoliul de şef liberal al judeţului. Să vezi acolo nebunie.

– din nou presa a fost ţinută afară, la PNL, aşa cum, a fost ţinută, la un momen dat şi la PDL, şi când şi-a lansat Udrea candidatura la Cluj. Aviz presei. Primeşte ce merită?

– a fost si Harlem Shake-ul din Piaţa Unirii. A fost bine pentru organizatori, Radio Impuls, care şi-a făcut promotion mare astfel iar Primăria a intrat co-organizator din motive care, poate, ţin de Cluj Capitală Europeană a Tineretului. Doar tinerii au făcut Harlem Shake-ul ăsta nu cei de vârsta mea. Deci a fost bine pentru toţi cei implicaţi.

CFR a pierdut cu Oţelul şi gata, de acum campionatul e clar compromis, poate şi locul 2 adica Champions League. Rămâne Cupa României ca obiectiv.

–  „U” a scos un rezultat bun la Constanţa iar meciul cu CS Severin va fi special. Primul cu porţile închise pe Cluj Arena, o să fie nebunie. Fanii vor cumpăra bilete în semn de solidaritate.

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *