Scurte si diverse (2)

A fost un weeekend nebun, tragic, interesant,  special si plinnn de evenimente.

In Romania:

– s-au separat televiziunile Realitatea TV de RTV, in stil romanesc, amanunte pe Impactnews.ro Deci avem acum Realitatea Tv detinuta de Elan Schwartzenberg sau, dupa unii, direct de S.O.Vantu, Elan fiind doar paravan si RTV a lui S Ghita de la Asesoft., cu sediu in Casa Presei din Bucuresti.

Ziua de Cluj, de departe cel mai influent cotidian clujean print a implinit astazi 7 ani. Editia speciala e foarte frumoasa, mai ales coperta 1 unde apar si eu, cu o mica poza din profil, de pe vremuri. La multi ani si succes pe mai departe!

– S-a incheiat Festivalul Comedy, am vazut cateva filme, am fost la Gala de Inchidere apoi, de la 22.30, la excelentul film mexican Infernul cine vrea sa il vada merita prieteni!

– CFR a castigat dupa un meci slabutz, si a urcat pe 2, „U” a fost furata de arbitri in mod  clar si a pierdut cu 1-0, din 11 m, e pe locul 5. Sambata la 21.30 vine liderul Dinamo pe Cluj Arena,  meci mare cu „U”.

– Consiliul National al PSD a demonstrat ca dl Ponta nu e diferit de ceilalti, vechii lideri. Sa tzii un discurs asa lung, 2,5 ore,  este, ce sa zic, cel putin…incredibil! Cine credea ca tinerii ajunsi lideri in politic sunt diferitzi de ai batrani…iata, s-a dovedit ca se inseala. Nu mi-a placut deloc!

In lume:

– a murit violent si tragic un motociclist italian, dupa ce in urma cu 6 zile a fost alt deces in automobilism. Plus moartea lui Hardy, de la Giurgiu. Multa violenta in sport si accidente mortale!. Prea multe…

– cutremur devastator in Turcia, 300 de morti minim

– Rezultate fabuloase in fotbal: Man. United-Man City, 1-6, am vazut meciul, nebunie a fost, la fel Lecce-Milan 3-4 (dupa 3-0 la pauza), Bayern a pierdut cu 2-1, QP Rangers a batut Chelsea cu 1-0 etc. Se joaca fotbal nu gluma in Europa!

Roma si-a revenit dupa derbyul pierdut in prelungiri cu Lazio si a invins 1-0 pe Palermo!

Ce weekend…

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *