Scurte si diverse

Bine a facut patronul „U” Cluj ca nu a stat la gluma proasta a lui Gigi Becali de ieri, vedeti aici amanunte. Problema e ca mediei i-a convenit faza, ca se hranesc televiziunile din acest gen de faze. Gestul e tipic pentru Becali- hai ba ca asa e el, ce dracu, ce tot te miri, parca nu il stii– e reactia generala. Dar noi ne-am obisnuit ca omul asta sa apara la Palat, unde televiziunile il mediatizeaza pentru ca e patronul Stelei, cea mai iubita echipa din Romania, si nu pot sa il ignore efectiv.  Si ne-am anesteziat la gesturile lui incredibile. Dar gestul lui Walter a fost super. Gestul de a pleca intant! Si e a nu stiu cata oara cand face un gest normal intr-o lume anormala, un gest mult peste povestile ce se ziceau si se zic de el, ca e mitic, ca e nu stiu cum, ca e asa si pe dincolo. Exceptionala a fost reactia lui si cand rivalii din Gruia au scumpit biletele la preturi prohibitive. Deci Walter a cam dat clasa la multi de pe aici, de sub Feleac, asa, cat e el de…. mitic.  Si ii pasa de echipa, a facut campanie de achizitii bunicica, cat ii permite si lui bugetul. Aud ca omul e singur, ca nu il sprijna nici un sponsor tare. Pai asta e nasol rau, noi uitam ca daca nu venea el pe „U” se punea lacat. Nu intru in speculatii, aud multe povesti, ma mai duc si pe la stadion si imi mai zic unii altii, unele lucruri de Walter, dar pana acum omul mi se pare  ok, sincer. Gestul de ieri m-a impresionat!

Sper ca ati observat noul look al site-ului meu. M-a ajutat de data asta Calin Ilea si ii multumesc. Imbunatatirile vor continua pana voi fi multumit pe deplin.

Zilele astea invat de rup ca am un examen greu la doctorat, am fost in aceasta citadela care e Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga” (BCU). Sunt lucuri frumoase pe care le-am vazut, modernizari mari, arata foarte bine la BCU.

Ok, ne mai auzim, va salut!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *