Scurte si diverse (4)

Genoa-Inter, meci in Il Calcio care trebuia sa aiba loc ieri, s-a amanat din cauza unor monstruoase inundatii. Imaginile au fost horror. 6 morti, pagube imense, masini luate ca niste cutii de chibrituri. Nu te pui cu forza naturii…

Radu Pogacean scrie www.ovidiublag.ro asta. Nu e de bine: „Charlie Hebdo a tipărit numărul în care îl parodiau pe Mohamed într-o ediție specială, distribuită cu ziarul Liberation. Nimeni nu a revendicat responsabilitatea pentru atacul care a avut loc cu o oră înainte ca ediția ce avea o caricatură cu profetul Mahomed să apară la chioșcurile de ziare. Luz, autorul caricaturilor a declarat că este încă neclar cine sunt autorii atacului. „Să fim atenţi. Exista toate motivele sa cred ca e opera unor fundamentalişti, dar ar putea la fel de bine să fi fost doi beţivi”, a mai declarat caricaturistul.”

– Am fost la concert la „Celelalte Cuvinte” in Music & Irish Pub, cel mai vechi, poate, pub din Cluj. Mi-a placut concertul  foarte mult, e o trupa mare, care nu si-a pierdut originalitatea si forta. Nu mi-a placut faptul ca acest concert nu prea a fost mediatizat cum se cuvine, asa cu CC ar fi meritat. Sa faci concert aniversar 30 de ani si sa aduni 200 de oameni, e drept, a fost plin la Music Pub, dar nu inghesuiala, nu e foarte bine. Chiar vorbeam cu un manager de televiziune clujeana si zicea ca nici comunicat elementar nu au trimis. Si nu a venit deci echipa de televiziune. Bine, si cei de la TV trebuiau sa fie informatzi, sa faci dimineata revista presei, sedinta, sa intrebi reporterii ce evenimente sunt in week, sa urmaresti facebook, bloguri etc. Ok nu dau eu lectii de presa dar sunt multe media la Cluj care nu respecta o minima disciplina si asa scapa multe evenimente relevante sau cu potential. Discutia e foarte lunga. Reporter bun e ala care, cum a dat Oradecluj.ro, mege la Tribunal, urmateste procesele si vine cu un document de vechime de 500 de ani! Nu e tare? Este! Sa scapi concert Celelate Cuvinte…hm nu e prea ok, nu a vazut pe acolo jurnalisti, o fi fost, ce sa zic…eu cu eternul Berindean nu prea am vazut…Important e ca nu am ratat asa eveniment.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *