Scurte si diverse (5)

– Stirea zilei de ieri a fost pretul biletelor la derbyul local CFR-U Cluj, de la 150 lei incepand. Este evident ca preturile sunt prohibitive, cred ca sunt puse intentionat asa, pentru sicanare, pentru ca se aplica, probabil, o strategie de gherila.  Am mai scris in aprilie dspre strategiile clubului feroviar, aici, pe blog, cu ocazia meciurilor cu marea rivala „”.  Un amic bun mi-a zis ieri s ca e piata libera, e capitalism, club privat si business. Deci au dreptul sa puna ce pret vor. Daca suporterii lui „U” vor sa o injure pe CFR macar sa o faca pe bani multi, ar fi putut sa se gandeasca artizanii deciziei. Dar atitudinea fata de proprii fani? Si accesul acestora e barat la meci, ca doar nu o fi acestia mai bogatzi ca cei de la „U”. Este o tactica a clubului feroviar dar care de data asta chiar a enervat pe toata lumea, si pe cei care mai aveau o unda de simpatie fata de acest club. Plus ca derbyul suscita mereu mega interes. Greu de descifrat ce vor de fapt cei care detin clubul feroviar de au ales aceste preturi. Incerc sa ma pun in pielea unui fan sau simpatizant al CFR, ce simt acestia?

http://oradecluj.oradestiri.ro/pretul-biletelor-la-derby-ul-din-gruia-ii-uneste-pe-suporterii-rivali-nu-ne-confiscati-stadionul-spun-fanii-cfr-isti/sport/2011/11/14/

– Multumesc celor care si-au rupt din timp sa vina la „Seara pentru prieteni” de la Godfathers Cafe Club, str, Baba Novac 30. Sunt si acum sub influenta extraordinaraului film „Cainta”, Georgia, 1984, foarte profund. Atmosfera ca pe vremuri, de cinefilie fina, cu cafea buna, ceai, vin fiert, iar la final, surprise din partea casei, o pizza de nota 10. Fain o fost. Pregatim o comedie irlandeza de exceptie…soon. Nu in ultimul rand mersi Cosmin!

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Scurte si diverse (5)

  1. Un ”U”-ist vechi a pus niste preturi la bilete din Italia pe site-ul suporterilor ”U”-isti …In sectorul oaspetilor, in semn de respect, erau cele mai ieftine bilete! Respect pentru fani, care fac tot spectacolul din tribune!Acolo e civilizatie, la noi nu! HAIDE ”U”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *