Scurte si diverse

– Absolut jenanta situatia in care e Steaua lui Becali. Vina e a patronului si a antrenorului. Steaua nu mai sperie pe nimeni, Sa ai 3-0 la pauza e foarte jenant in Eurocupe. Jiji cu stilul lui o va ingropa pe Steaua, iar Stan e evident departe de ce antrenor ar trebui sa aiba clubul asta. Imi pare rau de Otelul, Rapid si de Vaslui, zi neagra pentru fotbalul romanesc in eurocupe, tot mai jos suntem…

– Filme bunicele la Comedy. Azi de la 20.30 recomand filmul de la ” F. Persic”, a lui Adrian Sitaru (a facut „Pescuit sportiv”), premiera natzionala.

– Cred ca ideea asta cu „comedy drama” nu e cea mai inspirata. Sau vedem comedii, ca daia se numeste Comedy Festival sau sa mergem la TIFF sau in alta parte sa vedem drame. Sunt destule  si in viata reala, uite ce a patit saracu Huidu.

– ma enerveaza vremea asta schimbatoare. Ieri a fost foarte placut, s-a stat la terasa, azi e super nasol, ploi reci de toamna. Nicicum nu e bine.

– maine sunt filme bune la Comedy, ultima zi. Recomand filmul sarbesc de la ora 17.00, la Casa Tranzit, film dur dar foarte bun, a rulat si la TIFF parca.

– Mediatice. Nu prea s-a sesizat lumea gazetareasca clujana de inchiderea unui titlu care exista de 3 ani pe piata, Adevarul de Seara, fost cotidian gratuit la care faceau pensionarii coada, dar care si-a schimbat identitatea in saptamanal platit, ADS Cluj. Dupa 4 luni patronatul l-a inchis, Pacat, dispare un titlu de presa scrisa la Cluj, al catalea? Oradecluj.ro, siteul quality din retzeaua Ora.ro a implinit….o luna, e mic mic inca dar face cati alti 10 la nivel calitativ. Multe miscari de personal intre media clujene si chiar natzionale, le cam stiu dar is parolist si nu divulg

– deseara tarziu joaca „U” la Targu Jiu, 21.30, Digi TV. Sa speram ca sepcile vor bate. CFR joaca maine, la 17.00 , Antena 1, in Gruia cu Ceahlaul.

– maine sunt prezent la sport la PMOB, ora 10.00, Chios, Parcul Mare

Hai ca vine weekendul si avem treaba multa!

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Scurte si diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *