Seara agreabila la Asociatia Femeilor de Afaceri

Am fost invitat la relansarea Asociatiei Femeilor de Afaceri din Cluj-Napoca. Ca unul care sustin de ani si ani asocierile de tip civic, de breasla-reamintesc aici ca sunt unul din intiatorii Asociatiei Profesionistilor din Presa Cluj (APPC), cel mai tare ONG de media clujean-ma bucur mult ca au si femeile de afaceri clujence o astfel de asociatie. Femeile clujence sunt puternice, sunt fermecatoare, sunt influente si au mult mult suflet. Intr-un fel misterios si superb cred ca ele ne conduc pe noi „cocosii”. Oricum sa recunoastem ca nu putem trai fara ele binenteles daca nu apartinem comunitatii gay pe care eu o tolerez democratic aici sub Feleac….

A fost o seara interesanta, cu bune si cu rele. Cred ca Catalin Stefanescu, gazda evenimentului, a incercat sa fie discret dar nu „a transmis” nimic aproape, s-a pierdut in intelectualisme si definitii ale culturii cand trebuie sa comunice mai mult despre Asociatia  Femeilor de Afaceri din Cluj.

Dan Puric a fost deosebit, imi place acest artist.

Finalul a fost cumva neasteptat, s-a incheiat brusc…apoi a venit cocktailul foarte inspirat.

Buna organizarea Vitrinei Advertising!

O seara agreabila si sa speram cu urmari in viata asociatiei si a Clujului, pentru ca actele de caritate nu vor lipsi din partea AFA Cluj!

Succes!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *