Socializare si ….social media

Intai si intai un sincer An Nou Fericit tuturor celor care citesc acest blog! E primul post din acest an pe noua platforma tibifarcas.ro

Scriu de la Revelion, de undeva de unde abia am gasit net asa ca voi fi scurt. Chiar daca ne petrecem mult timp pe internet, pe bloguri, messenger, skype, twitter, LinkedIn si alte retele de socializare, chiar daca astea ne pasioneaza si ne ocupa tot mai mult timp liber, zilele petrecute cu amicii mei vechi de 25 de ani mi-au confirmat inca o data ca online-ul nu poate fi decat o prelungire a offline-ului. Atat si nimic mai mult.

Niciodata, intr-o lume normala, retelele de socializare, care au clar rolul lor si de care devenim tot mai dependenti, desi acum nu multi ani nici nu existau si viata noastra era ok fara ele, asadar, niciodata nu vor putea inlocui ceea ce se numeste socializarea adevarata. Adica discutatul face to face, fata catre fata, bautul unui pahar de vin sau o bere unde impartasesti prin ce treci. Ramane pentru mine cel mai normal si natural mijloc de a cunoaste pe cineva, cu bucuriile si problemele aferente. E foarte bine ca utilizam social media dar niciodata adevarata socializare nu va putea fi inlocuita de retelele amintite mai sus.

Asa ca sa profitam de amici si sa povestim, sa facem suete puternice impreuna, pentru ca nu peste mult timp vom fi , din nou, acaparati mult de retelele de socializare.

Mai sunt cateva zile de vacanta sa profitam de ele!

Hai la distractie!

 

Părerea ta contează:

comments

8 thoughts on “Socializare si ….social media

  1. Dane, iti multumesc din suflet pentru tot ajutorul pe care mi l-ai acordat in materie de internet si nu numai. Desi cunosc jumatate din orasul asta, tu mi-ai servit o lectie de neuitat. Ai fost singurul care din proprie initiativa m-ai ajutat cu blogul, cu twitterul si altele. Eu asta nu voi uita si mi-am resetat lista de amici in 2012, sa fii sigur de asta, ca acum ma cunosti. E rar ca cineva, in zilele astea, sa te ajute din proprie initiativa. Sigur, de obicei cand cer ajutor mi se da, nu contest, dar gesturile tale pe mine m-au impresionat, orice ar zice oricine. Si Ovi Blag m-a ajutat mult in 2011, ii multumesc si pe aceasta cale!
    Astea fiind spuse tre sa bem o bere de inceput de an ca mai avem de bibilit pe site-ul nou.
    Un an nou bun si tie si familiei din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *