Start la înscrieri pentru Premiile APPC 2017!

Înscrierile pentru ediția 2017 a premiilor Asociației Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC) încep astăzi și durează până pe data de 14 aprilie. 

Anul acesta APPC în colaborare cu partenerii va acorda următoarele premii:

I.       Interviu

II.      Anchetă

III.     Reportaj

IV.     Opinie-

V.      Jurnalism cultural

VI.     Economie și inovație (Pe lângă textele pe domeniul economic se pot trimite articole care vizează spiritul inovativ în orice domeniu, de exemplu, dar nu numai, cercetarea, tehnologia informației şi alte servicii)

VII. Premiul pentru cel mai bun articol scris de un student la Jurnalism

VIII. Premiul pentru jurnalism comunitar (articolele trebuie să aibă ca subiect comunitatea clujeană)


REGULAMENT

Pot să se înscrie la competiție jurnaliști care își desfășoară activitatea în județul Cluj (nu este obligatoriu să fie membri APPC)

Articolele trebuie să fi apărut într-o publicație print sau online (sunt excluse blogurile) în perioada 8 mai 2016 – 1 aprilie 2017

Pentru a se înscrie jurnaliștii interesați sunt rugați să trimită linkuri la articole pe adresa presa.clujeana@gmail.com. Dacă articolul nu este publicat online, se vor trimite textele.

Subiectul mailului trebuie să fie „PREMIILE APPC”.
Mailul trebuie să conțină numele jurnalistului, categoria la care înscrie fiecare articol și publicația la care activează.

Jurnaliștii pot înscrie câte un articol la fiecare categorie.

Câștigătorii premiilor I vor primi pe lângă diplome și suma de 500 de euro (câștigătorii vor suporta taxele care se plătesc la bugetul de stat).

 JURIUL

Premiile vor fi acordate de un juriu format din Dan Turturică (Redactor-șefwww.digi24.ro), Ovidiu Nahoi (redactorul-şef al RFI România) și Mircea Vasilescu (ex redactor-şef Dilema Veche 1998 -2015, în prezent redactor; editorialist Adevărul).

Premiul pentru „Cel mai bun articol scris de un student la Jurnalism” va fi acordat de un juriul format din cadre didactice al Facultății de Jurnalism, iar premiul pentru „Jurnalism comunitar” va fi acordat de un juriu special (care va fi anunțat în curând).

Gala de premiere va avea loc pe data de 5 mai 2017 la centrul de cultură urbană „Casino” din Parcul Central al orașului și se desfășoară sub patronajul Ambasadei Germaniei la București. 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *