Targ bun…cu deficiente. Dar ce frumos a fost!

S-a incheiat targul de carte Gaudeamus. Pt mine o sarbatoare. M-am vazut cu multi amici, iubitori de carte, cu unii ma vad doar la targ. Am cumparat carti si cd-uri, am fost la lansari de carte bune, Ghibibaca cea mai buna. Am simtit bucuria oamenilor care iubesc cartea. E un targ important si ma enerveaza ca nu putem noi clujenii sa facem un targ al nostru si mai bun. In mai va fi targul Centrului Cultural Francez Cluj. Bun si ala.

Ca deficiente m-a contrariat lipsa unui spatiu al lansarilor de carte. E inaceptabil sa nu exista asa ceva la un targ. La sociologul Vasile Dancu a fost moarte de om la lansare, targul a fost blocat 2 ore! Nu se poate asa ceva. In fine. Poate ca cineva va auzi ca la anul tre sa exista un loc al lansarilor!

Una peste alta sunt fericit ca am participat. Multe carti f bune.

PS.

M-am intalnit cu Liviu Alexa si colegii sai pe floaster, la terasa. Mi-a dat Almanahul „Mesagerul” fapt pentru care ii multumesc, el find distribuit gratis la abonati doar. Este fabulos, 220 de pagini de foi veline, color, continut bun! Un produs unicat. Felicitari.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *