Târgul cu de Toate de CRĂCIUN, în…Mănăştur

Targul cu De Toate isi deschide portile in 20 decembrie, intre orele 10 si 14, pentru toti cei care isi doresc sa cumpere cadouri de Craciun pentru copii, gravide, parinti, bunici, dar si pentru cei dragi.

Ce vei gasi la targ?

De toate! Hainute, jucarii, incaltaminte, decoratiuni de Craciun, patuturi, scaune de masa si masina, sisteme de purtare, accesorii, produse handmade, dar si multe surprize.

Pe langa produsele noi, mamicile si viitoarele mamici au ocazia sa achizitioneze de la alte mamici obiecte de imbracaminte, jucarii si accesorii la preturi mici, incurajand in acest fel atat reciclarea, cat si o modalitate economica de a innoi garderoba copiilor.

Si, pentru ca evenimentul va avea loc in preajma Craciunului, acesta are si un scop caritabil: ajutarea unei familii nevoiase, pentru care vom primi donatii. Intrarea la targ este gratuita, insa va rugam pe toti cei ce ne veti trece pragul sa aduceti, dupa posibilitati, si un aliment neperisabil (o punga de faina sau paste, o sticla de ulei, o conserva sau un borcan de muraturi).

Vei avea posibilitatea sa participi la o super tombola cu super premii. Am pregatit surprize atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. In zilele urmatoare vom reveni cu mai multe detalii.

Targul cu de Toate se va desfasura in Sala de Sport a Scolii Ion Creanga, in Manastur.

In plus, o echipa de medici de la Peditel va tine un curs de prim ajutor pentru parintii prezenti.

 http://www.ziardecluj.ro/targul-cu-de-toate-shopping-caritabil-pentru-o-familie-cu-cinci-copii – aici e si textul de pe Ziar de Cluj.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006375251804 – pagina de Facebook Targulcudetoate Cluj

 

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Târgul cu de Toate de CRĂCIUN, în…Mănăştur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *