Telenovela Madalina Manole si prostul gust dus la extrem

Nu fac parte din cei care vitupereaza impotriva tabloidelor tv sau print. Chiar le citesc uneori cu interes alteori cu perplexitate. Trebuie citite pentru ca au informatii interesante uneori si fotografii unice, atat spectaculoase cat si comice.

Odata cu fenomentul de otevizare s-au depasit multe limite, atat de multe incat eu credeam ca nu mai avem unde ajunge in materie de prost gust. Vrem, nu vrem exista un public, si se pare ca e tot mai larg, care consuma astfel de media. Doar sondajele de opinie ar putea sa ne spuna exact cum stam. Eu sunt sigur ca astfel de sondaje exista dar pentru ca orgoliile din media sunt enorme nimeni nu are curaj sa le dea. Cu exceptia auditului BRAT, care e norma in industrie, institutele de sondare a opiniei publice ezita sa faca publice sonadajele pe presa locala si nationala. Nu mai sunt de mult naiv sa cred ca nu exista astfel de sondaje. Interesele pentru care acesta nu sunt date sunt multiple, asta e sigur.

O data cu difuzarea, in serial, si, posibil, contra cost, a ultimelor intimitati legate de cazul Madalina Manole s-a ajuns intr-un punct de perversitare maxima. Un cerc vicios cultivat fara scrupul, doar pentru rating: public care consuma-televiziune care ofera ceea ce vrea publicul (masurat ca audienta prin firmele de audit TV GFK)-incasari masive din publicitate. Asta e cercul vicios.

Dar sa dai asa ceva cu largul concurs al parintilor Madalinei si , mai ales, cu cel al sotului, la asa putin timp dupa moartea acestei frumuseti care era Manole este peste puterea mea de intelegere.

Nici o compasiune, nici un respect pentru moartea tragica a artistei, din partea celor mai intimi ai ei, este ceva de neam prost, ceva ce eu nu pot sa inteleg. Sotul Madalinei, Petru Mircea, s-a descalificat ca OM. Nu poti, pur si simplu, sa terfelesti memoria propriei tale sotii, dand cu buna stiinta chestiuni intime televiziunilor tabloid!

De ce ai face acest lucru? Pentru ce? Pentru bani, pentru faima, pentru ce?? De ce sa iti bati asa joc de memoria unui om cu care ai impartit patul??

Pana unde mai putem cobora?

P.S.

La Cluj-Napoca cele mai vandute publicatii sunt Click, Libertatea si Can Can. In „marele oras intelectual, inima Transilvaniei”, tabloidele prind cel mai bine. Poate ca e un fenomen normal.

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Telenovela Madalina Manole si prostul gust dus la extrem

  1. Mi se pare fffff CIUDATA moartea Madalinei,simt ca sotul si soacra ei ,ascund MULTE dar am credinta ca ADEVARUL ,oricare ar fii ,va iesii la suprafata!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *