Toamna aparitiilor de carti tari

Incredibil ce carti tari apar la Cluj.

Ca insider de edituri am privilegiul sa pun mana, inainte de altzii, pe carti fabuloase. Apar miraculos, una dupa alta, intr-un vartej al lansarilor nemaiintalnit. Cred cu tarie ca e cel mai important lucru. Cartile raman, si presa ramane, pentru ca vin pasionati ca mine si ca altii sa rascoleasca arhivele.

Pentru toti cei ce iubesc Clujul recomand cu caldura volumul aparut la editura Eikon, a lui Constantin Hagea, intitulat „Suflet ardelean”, mare ziarist interbelic clujean. De data asta chiar am fost rugat sa pun acest post si o fac cu mare bucurie. Jurnalistul Claudiu Groza a scris superb azi si exhaustiv. Iata linkul:

 http://www.ziuadecj.ro/cultura/patimile-si-culorile-clujului-povestite-cu-suflet-de-ardelean–54993.html

PS

la editura Dacia 21 a aparut editia a doua a volumului foarte bun, teza de doctorat dedicata operei si criticului de idei Adrian Marino care va fi lansat la Targul Gaudeamus cu o prefata actualizata dupa „scandalul Marino” din presa. De altfel sunt invitat la targ, la Romexpo Bucuresti sa imi lansez cartea „Colosul cu picioare de hartie- o istorie subiectiva si ilustrata a presei scrise. Cluj-Napoca 1989-2010”

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *