Topul meu, top bloguri-2011 (editia a 2-a)

Aceasta este ultima mea postare pe acest an, un top PERSONAL, subiectiv evident, despre o parte din blogosfera pe  care o consult. Cred cu tarie in blogosfera ca spatiu al subiectivitatii profunde si mai ales a libertatii de exprimare totale. De asemenea, spatiul maximei responsabilitati pentru ca aici nu se respecta regulile profesiei de jurnalist care trece printr-un filtru informatia, o verifica si o difuzeaza public. Sau macar ar trebui.

Categoria:

Cel mai bun blog  clujean

www.ovidiublag.ro . Sigur, sunt subiectiv, recunosc, pentru ca am scris cronici acolo, dar la cele de sambata, la alergari, desi sporadic. E o platforma civilizata, pe care se discuta foarte interesant, s-au realizat si campanii sociale, s-a polemizat, s-a ras etc.  E demn de citit si urmarit.

Cel mai regretat blog

Pentru al doilea an consecutiv Blogul lui Mihai Prodan. Imi pare rau ca l-a inchis. Era citit datorita stilului ironico-sarcastic al autorului dar si principialitatii lui.

Cel mai provocator blog

Cel al lui Adi Hadean, un blog culinar superb  Iti lasa gura apa! Cred ca e suficient!

Blogul cultural al anului

Cel al lui Vasile Gogea . Continua postarile de calitate pe el

Blogul sportiv al anului

www.paginadesport.ro  Desi nu posteaza mult, Dan Olteanu si colegii sai pun posturi interesante

Blogul politic al anului

www.pesurse.ro. Blogul condus de jurnalistul Ioan Buble e tot mai pe faza si ofera alternativa la alte produse politice. E echilibrat.

Blogul social-divers al anului

www.groparu.ro Am ras de cateva ori foarte bine la ce a postat groparianul acolo. Face un trafic incredibil

Blogul surpriza al  anuluui

 Blogul lui Dan Olteanu Una din surprizele din online-ul clujean, aflat pe o pozitie in primele 100 pe plan national!

Blogul de dezvaluiri al anului

Blogul lui Liviu Alexa a fost plin de dezvaluiri, atat din media cat si in cazuri aprinse, grele, cum este cel al primarului Clujului. Un blog care continua sa fie relevant (cuvant mult placut autorului ), citit,  si sa produca valuri in Cluj (a reusit sa produca o reactie a Rotary, de ex). Uneori mi se pare prea partinitor dar cum autorul scrie foarte bine nu putem sa il ignoram nicicum!

Blogul de introspectie interioara al anului

Blogul jurnalistei economice Kristina Restea   Este scris foarte bine.

Blogul de „atitudine” al anului

Blogul jurnalistei Bianca Felseghi  Cand are de spus ceva, fata asta chiar le zice!

Blogul de divertisment al anului

Nu poate sa se duca premiul decat la la TV DECE-ii simpatici si foarte activi

Deceptiile anului

– nu se acorda, lumea isi da  interesul in blogosfera sa posteze cat mai bine

PS

sunt multe multe bloguri bune, nu am cum sa le pun pe toate, si asa sunt unele la care tin mult pe care  le-am lasat afara. Sa nu fie cu suparare.

UN AN NOU CAT MAI BUN TUTUROR CITITORILOR si BLOGGERILOR! 

NE REVEDEM PE www.tibifarcas.ro, IN CURAND!

Părerea ta contează:

comments

7 thoughts on “Topul meu, top bloguri-2011 (editia a 2-a)

 1. Vezi, ca ai introdus gresit linkurile incepand cu blogul lui Vasile Gogea. Ai pus de doua ori http-ul. 🙂 Se mai intampla 😀

  P.S. La anul lupt si eu sa intru in top 😀

 2. domnule fărcaș, sîntem onorați. mulțumesc mult, apreciez. adevărul e că ai contribuit și tu la asta (iar partea cu subiectivitatea e evidentă, dar ce, parcă ăi mari nu au pile?). mersi mult de tot

 3. nu ai pentru ce ovidiu, asa am considerat. Pe de alta parte, acum ca tot cunosc blogosfera clujeana, nu prea am avut de unde alege. Unii au fost inactivi, pe altii ii gasesc boring, altii nu au mai facut nimic relevant. Altii s-au lasat de scris din pacate, sau au scris extrem de putin, chiar daca au facut-o bine. Totusi, desi aleg mereu calitatea in locul cantitatii, cand zici blogger zici totusi om care are o anumita cadenta, regularitate in scris. Se ocupa de blog cat de cat regulat. Imi pare rau ca nu prea mai scriu de exemplu Laura Laurentiu alias Licurici sau Mihnea Maruta, se vede ca s-au angajat la joburi extenuante. Ei au figurat in top 2010. Acum asta am ales si suport atat laudele cat si criticile.
  Salut!

 4. Draga Tibi,
  multumesc pentru atentia cu care ai urmarit blogul meu tot acest an. Sunt onorat sa ma regasesc pentru a doua oara in topul realizat de tine. Felicit calduros si pe ceilalti fericiti. Si, mai ales, multumim cu totii cititorilor nostri, fara de care n-am aexista~!
  Tuturor un An Nou mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *