trifoi cu patrufoi in eurocupe

Vorba aia trifoi cu patrufoi in eurocupe, adica Steaua, Rapid si Vaslui in fosta Uefa si Otelul in Champions League nu e rau deloc. Dinamo a comis-o iarasi urat, m-am enervat teribil, nu stiu de ce nu pot face un meci k lumea in eurocupe niciodata. Cum am lipsit 14 zile din Cluj am recitit presa adunata si Lucescu ii avertiza in ziarele de specialitate ca Vorksla e o nuca tare, echipa incomoda. Plus cu antrenor vechi, bun. Iata ca din nou marele Il Luce a stiut ce vorbeste, ca doar ii stie din campionatul ucrainean. Si asa ca Dinamo iar a luat-o pe coaja. Sigur ca nu m-am bucurat de eliminare dar intr-un fel asa cinic, ma bucur pentru ca mafiotul ala de Borcea a luat-o in bot urat de tot.

Jos Palaria in fata Vasluiului, e o performanta mare. Porumboiu culege in sfarsit roadele investitiilor sale de ani in fotbal. La fel onorabil a evoluat si Gazul, 1-0 cu Austria Viena. Pacat ca Bawab a ratat in minutul 90, dupa o faza super a atacantului, golul calificarii.

Cum Rapid era din tur calificata iata ca avem echipe multe in eurocupe. Acum sa avem si un pic de noroc sa cadem in grupe accesibile ca Otelul, in Champios,  din pacate are sanse mici de tot sa faca ceva, desi in fotbal nu se stie niciodata…dar nu cred sa se califice oricum!

Rometa mea a comis-o iara, 1-1 acasa cu Slovan Bratislava dupa 0-1 in tur, asa ca a fost eliminata iar dusmanii de la Lazio au mers la pas in grupele Europa League!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *