„U” Cluj-Astra 1-3. Horea Uioreanu si Boc au fost huiduiti de galeria lui „U”

Meciul a fost bunicel ieri, adică a fost suspans, pe fondul unei partide subţiri. „U” putea să câştige dar pînă la urmă a luat-o pe coajă. cu 1-3. În tribuna erau finantatorul Astrei Ioan Nicolae, Dinu Vamă si Petre Buduru iar la lojile clujene mahalagioaica Anamaria Prodan cu nişte tocuri cui cum nu am mai văzut niciodată. Cred că fufa asta va intra în antologia celor mai proaste femei la capitolulul îmbrăcăminte.

Înfrângere grea pentru „U” care dă piept cu Dinamo, sîmbătă. Iarăşi a venit Prodanca cu textul că nu ştie unde joacă „U” cu Dinamo etc. Punem pariu că va juca tot pe Cluj Arena ? Pentru ca va fi reteta, e sambata, e liber, lumea va veni la stadion si asa mai scoate din pârleală Universitatea.

Cloul serii a fost după. Când a venit rândul lui Uioreanu să fie înjurat bine de tot de la galerie. Uioreanu a făcut bine că nu a reacţionat, a ignorat galerie dar cu siguranţă bine nu i-a căzut. „Uiorean si USL, acceasi mizerie” a strigat galerie. NU a scapat nici Boc de huiduieli. „Uioreanu si cu Boc, un taran si-un dobitoc”.

A plecat  boss-ul CJ Cluj cu un Touareg negru, bengos.

I se trage de la discutiile cu Pazskany,  pe care l-a chemat pe Cluj Arena. Va fi infernal pentru CFR să joace aici, desi are stadion echipa ceferistă. Galeria lui „U” ar face viaţa imposibilă CFR-ului pe Cluj Arena.

Pe de altă parte stadionul a costat 44 de milioane de euro şi tre să facă profit, nu să piardă 300.000 de euro anual. În 2o12 a fost un singur concert acolo şi meciurile lui „U”, care nu plăteşte, are datorii. Nici aşa nu e bine, dar deloc.

Complicate probleme, tipic clujene, româneşti….

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *