„U” Cluj, la un pas de a repeta minunea din primăvara trecută

Anul trecut pe vremea asta fotbaliştii de la  „U” Cluj se aflau în acceaşi situaţia neplăcută. Să se salveze de la retrogradare.

Trupa lui Ionel Ganea, care conducea dictatorial echipa, că toţi îi ştiau de frică datorită agresivităţii native pe care o are, se lupta cu Chiajna, cu Bistriţa lui Nea Jean (între timp acesta a ajuns  la pârnaie, unde demult trebuia să ajungă) şi cu alte echipe de duzină să se salveze de la tristeţea diviziei B.

„U” Cluj a reuşit să se salveze!

copii

U-un amore infinito!

Între Liga 1 şi Divizia B e o distanţă enormă, din toate punctele de vedere. Aşa că a fost o minune, ţinând cont de şicanele pe care i le-a pus lui „U” Cluj Liga Profesionistă de Fotbal condusă atunci de sinistrul Mitică Dragomir, cu Viorel Duru, de la licenţiere,  aghiotant. Toţi ne amintim de faptul că „U” Cluj nu a primit licenţa pe sezonul actual, şi a câştigat la TAS licenţa, în Elveţia! Şi aşa a scăpat de Divizia B, după ce, pe plan sportiv, trupa lui Ganea a reuşit salvarea merituos!

„U” se află într-o situaţia mult mai bună acum. Cu licenţa nu cred că vor mai fi probleme, iar pe plan sportiv, cu 6 etape înainte de final e pe locul 12, loc fragil dar cu 3 puncte în faţa zonei retrogradării.

„U” are două meciuri grele, cu Vaslui şi cu Steaua, dar şi altele la fel de nasoale, incomode, cu Corona Braşov, echipă deja retrogradată , şi FC Braşov.

Îi trebuie încă puncte dar, după cum a reuşit ieri să învingă la Timişoara, cu un joc bun, întorcând rezultatul, să sperăm că nu ne va da emoţii pe final de sezon!

„U” are un parcurs bun cu Mihai Teja antrenor, care i-a succedat lui Ganea, cu un început de sezon falimentar. Ganea se ceartă şi cu clubul, care practic l-a făcut mare ca antrenor, şi nu ezită să îşi ceară drepturile pe motiv că i s-a desfăcut contractul ilegal.

Mihai Teja a adus un alt suflu, şi a legat victorii mari pentru „U”, între care succesul istoric, sus, pe CFR!

Dincolo de şicane, „U” a dovedit caracter iar Teja mână bună, riscând pe Max Nicu care a confirmat cu un gol fabulos, de trei puncte!

Ca de obicei „U” a fost însoţită de o senzaţională galerie, în a doua zi de Paşte, circa 100 de fani având o seară magică în faţa trupei intiulate Recaş Timişoara.

Să ţinem pumnii lui „U” să se salveze. Astfel vom mai avea parte de două derbyuri locale la Cluj în sezonul viitor!

 

 

 

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *