Un an se duce, vine altul

2017 a fost un an bunicel pentru mine, nu pot să mă plâng, am avut continuitate în proiecte.

Am ajuns la 4,5 ani cu siteul clujulcultural.ro, patru ani și jumătate de antreprenoriat cultural pur, patru ani de când administrez o firmă, apoi sunt la patru ediții încheiate de Cluj Blues Fest și 2 ani de când administrez Asociația Clujul Cultural, pe care fac festul și Serile Clujul Cultural. Mult de învățat, multă legislație de citit.

Am scris mult, am discutat cu sute de persoane, am fost activ. Muncesc mult, uneori poate nu se vede, am și o parte birocratică care evident nu se vede.

Am plătit colaborările pe site, nu am nici o datorie la nimeni, la nici o persoană, nu am datorie pe firmă sau asociație. Chiar dacă rulez sume mici să nu ai datorii zic eu că e ceva. Sigur, eforturile sunt mari iar ca să fii antreprenor într-un sector atât de prost finanțat cum e cel cultural… e infernal. De multe ori am vrut să închid, să caut un job și basta.

Numai am nici eu 20 de ani…

Am avut o vacanță de vară extraordinară, în Skiatos, Grecia, efectiv paradis pe pământ, asta datorită și soției, care m-a sprijinit în tot ce am făcut.  Crăciunul și Revelionul le-am făcut/le fac la Cluj. Poate în ianuarie să urc un pic la munte, mi-aș dori mult, mi-e dor. De asemenea, mi-am propus ca 2018 să fie anul sportului și al lecturii. Mi-am făcut ordine în bibliotecă, gata, nu mai las așa cărțile, să se adune. Mă pun pe citit vârtos, ca în facultate, e musai.

Trebuie să iau niște decizii de business impo până în 8 ianuarie.

Cert e că îmi vor apărea două cărți în 2018, ambele de istoria presei. Continui și cu siteul clujulcultural.ro, vom vedea ce voi face cu Cluj Blues Fest, ar fi ediție aniversară, a cincea!

Iar în 2019 încă o carte îmi va apărea, aia chiar cred că va face senzație. Mai discutăm, putere de scris să fie!

Cu asta vă doresc Un an nou fericit și sper să ne auzim mai des pe blog în 2018!

La mulți ani!

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *