Un dialog de pomina

Iata dialogul de ieri dintre jurnalista Corina Dragotescu  de la Realitatea TV si presedintele Traian Basescu, care este dezbatut pe facebook si in media si care a  starnit atatea valuri. E foarte interesant!

Corina Dragotescu: Pot să pun şi eu o a doua întrebare, chiar dacă nu îmi răspundeţi? Pentru că am colegi cărora le-aţi şi răspuns la a doua întrebare.

Preşedintele României, Traian Băsescu: Doamna Dragotescu, nu vă pot refuza o a doua întrebare având în vedere că aţi mai stat o dată la coadă.

Întrebare: Mulţumesc foarte mult că aţi observat, sunt disciplinată.

Preşedintele României, Traian Băsescu: Şi eu sunt sensibil la…

Întrebare: La disciplina femeilor, ştiu.

Preşedintele României, Traian Băsescu: Dacă eraţi un bărbat, nu renunţam…

Întrebare: Asta spun: femeile disciplinate vă plac. Domnule preşedinte, aş vrea să ştiu dacă profilul actualului premier corespunde nevoilor de viitor ale României? Aţi vorbit de faptul că până la 1 aprilie trebuie să depună proiectul şi cu proiecţia..- proiectul de buget – şi cu proiecţia pe trei ani. Vorbiţi de extinderea supravegherii dezechilibrelor macroeconomice, spuneţi că există o mare nevoie de concentrare pe chestiuni care ţin de zona mai degrabă de finanţe, în raport cu Uniunea Europeană.

Preşedintele României, Traian Băsescu: De competitivitate!

Întrebare: Exact! Credeţi că profilul actualului premier corespunde nevoilor de viitor ale României? E vorba de viitorul imediat şi de viitorul trei, patru ani, dacă vreţi.

Preşedintele României, Traian Băsescu: Doamnă, rămâneţi în dimensiunea unor chestiuni personale şi, îmi pare rău, să ştiţi că la Cotroceni nu se fac aluzii de tipul dumneavoastră. Bună ziua!

Întrebare: Mulţumesc!

Preşedintele României, Traian Băsescu: Bună ziua! Probabil asta e valabil acolo, la dumneavoastră. la post, dar aici decenţa, prezenţa aici vă obligă la decenţă, doamnă!

Întrebare: Domnule preşedinte, cu ce v-am jignit în întrebare? Am întrebat dacă profilul actualului premier…o persoană specializată în drept corespunde a ceea ce aţi spus dumneavoastră.

Preşedintele României, Traian Băsescu: Doamna Dragotescu, ştiţi foarte bine ce aţi spus şi ce aţi făcut, ştiţi foarte bine ce aţi spus şi ce aţi făcut. Dacă doriţi să fiţi vulgară, nu fiţi aici. Următoarea întrebare, dacă mai sunt întrebări!!!

Sursa: siteul Administratiei Prezidentiale

http://www.presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date&id=12749&_PRID=

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *