Un ochi rade altul plange…

Vrem nu vrem trebuie sa acceptam ca lumea s-a cam saturat de esecurile lui „U”.  Si cam demult. De aceea multi amici de ai mei s-au decis sa se duca la rivalii de la CFR, sa vada fotbal si sa aiba conditii la stadio. Care, joaca prost dar castiga si sunt lideri in Liga 1. Vorba unui amic de al meu, ce va fi cand vor juca bine??

Imi pare tare rau de „U”, efectiv nu mai pot intelege ce se intampla acolo…Walter a luat decizii dure acum, pentru ca acest om, injurat de multi, mai ales de ipocritii de clujeni care sunt buni de gura dar nu dau bani la club, a platit pe timp de criza o caruta de bani. Analiza declaratiile lui arata ca vrea Liga 1 nu divizia B. Eu ma enervez numai cand ma gandesc cu cine joaca „U” etapa viitoare, Fortuna Covaci, doamne dumnezeule, nici nume de echipa nu are, dar poate vin si aia si ne bat aici. Pentru ca de la „U” tre sa te astepti la orice. Efectiv. Nu stiu daca e bine ca a dat 9 oameni afara, ca s-a dus si Dumitry de la club, cert e ca suntem toti cei care tin cu Universitatea la pamant. Si dupa ce s-au bagat bani domne, dupa ce echipa a ajuns, asa cum au vrut cei care inteleg fotbalul modern, club privat. Cu sediul fain, cu autocar cu nu stiu ce…sigur, au fost indepartati clujeni valorosi, probabil ca omul care da banu vrea sa isi faca echipa lui, sa defileze cu oamenii lui, nu e nici o noutate, nici sus in Gruia nu e altfel, si nicaieri, la nici un privat. Mie mi se pare ok chestia asta.

Dar totusi ceva nu merge la „U”, habar nu am ce….Sincer asa as vrea odata sa promovam, sa jucam si noi cu o echipa buna. M-am saturat de atata timp de promiscuitatea B-ului….De aici vine si furia galeriei, ca am adunat toti, ca suntem moderati, ca suntem fanatici, am adunat multa tristete si frustrare in noi…Tin pumnii fotbalului clujean, ma bucur ca CFR e locul 1 sa nu ia miticii campionatul, vreau „U” in A!!!

O bucurie mi-a furnizat Rometa mea draga, cu 4-2 am batut Udinese pe Olimpico, grande Vucinic si Luca Toni, avem atac bun, suntem locul 3, la 4 puncte de  Inter si la 3 de diavolul Milanez. Lazialii se duc in B.  Ha Ha, B-u, B-u!!

Peste tot si toate, a venit domne primavara,  este absolut extraodinara senzatia, dupa o iarna care a scos sufletul din noi.

O saptamana buna tuturor bloggerilor

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Un ochi rade altul plange…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *