Viaţă cotidiană, familie, alimentaţie,populaţie în secolele XVIII-XXI”

Masteratul de Istoria şi Socio-Antropologia Epocii Moderne din cadrul Facultăţii de Istorie şi Filosofie, Universitatea Babeş-Bolyai, organizează în perioada 18-19 martie 2011 Conferinţa naţională cu tema „Viaţă cotidiană, familie, alimentaţie şi populaţie în secolele XVIII-XXI”. Evenimentul va avea loc la Centrul de Studiere a Populaţiei, din Cluj-Napoca, de pe Strada Avram Iancu numărul 68, în sala de Conferinţe, etajul V, începând cu ora 9.30 în data de 18 martie şi începând cu ora 10.00 în data de 19 martie.

La această sesiune ştiinţifică vor participa studenţii de la nivel licenţă, masterat şi doctorat, atât din cadrul facultăţilor din Cluj-Napoca, cât şi de la alte facultăţi din ţară (Sibiu, Iaşi). intenţia conferinţei este de a analiza profundele schimbări sociale, demografice şi culturale produse la nivelul vieţii cotidiene şi aducerea unor noi interpretări cu privire la temele propuse.

Partenerii evenimentului sunt: Academia Română. Centrul de Studii Transilvane; Centrul de Studiere a Populaţiei; Roşia Montană Gold Corporation; Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Mind Shop.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *