Victorie a'litaliana pe Cluj Arena

Am inghetat in tribuna la „U”-FC Brasov dar nu puteam lipsi de la primul meci oficial, cu miza, de pe bijuteria Cluj Arena. Un pic prea „rece” mi se pare noul stadion, poate daca erau scaunele din alte culoare, mai calda, gen scaunele de pe National Arena, mi-ar fi placut mai mult, dar in rest ce sa zic de asa un stadion superb, efectiv nu imi vine sa cred ca el exista!

Gazonul a fost prejudiciat de vremea urata de afara, mai ales sambata a plouat mocaneste, pana si antrenorul Badea a spus ca nu e tocmai ok, ca e sub Medias. Asta nu a oprit pe „U” sa bata cu 1-0, meci foarte greu, contra unei echipe artagoase, bine puse in teren. Brasovul a avut mari ocazii, pe final am tremurat tare de emotii si frica sa nu egaleze. Mi-au placut Bostina, Marinescu, Achim, Szukala, Cristea si Tony. Ma bucur ca il avem pe Tony care iata, aduce vigoare in atac dar nu are executiile lui Niculescu. Ieri nu a stralucit dar e genul de jucator care poate face diferenta oricand Niculescu. Oricum, pe viitor tre sa ne gandim sa aducem inca doi jucatori buni care sa ii inlocuiasca pe Bostina si Niculescu. Cei doi, mai ales Niculescu,  nu cred ca mai pot duce mult timp un 90 de minute intr-un meci de genul cu Dinamo, care va veni la Cluj curand.

Galeria a fost din nou exceptionala si ma bucur mult ca „U” i-a rasplatit printr-o victorie. Fara sa fiu carcotas cred ca avem un loc in clasament prea bun fatza de ce  exprima echipa in teren in acest moment . Sa ne bucuram ca vin in iarna asta la Cluj Dinamo, Otelul si Vaslui si atunci sa vedem fotbal!

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Victorie a'litaliana pe Cluj Arena

  1. Mai Tibi, scaunele de pe Cluj Arena sunt mult mai elegante decat cele de pe National Arena…Si ca si stil si ca si cromatica…Nu se compara…Combinatie de culori, gri deschis, alb, gri inchis…Mie mi se par foarte elegante…

  2. Mai alitiu, NU sunt de acord cu tine…nu mi se par elegante din contra, mai elegante alea de pe Natzional. Culoare faina….gusturi si gusturi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *