Vin lucruri faine

Dincolo de criza care ne macina incet si sigur se intampla si chestii bune. Vin lucruri faine in viitoarele trei luni. In materie de rock si metal. Deci….sunt obligat sa ma pregatesc bine, din timp, ca nu pot pierde asa ceva. Eu sfidez criza prin rock si metal!

Iron Maiden la Cluj (Floresti)-nu mai am rabdare pana ce legendara trupa vine ….la Cluj. Efectiv mie nu imi vine sa cred ca asa o trupa enorma vine la Cluj si am ocazia sa ii vad aici! De departe e showul ultimilor 20 de ani la Cluj-Koloszvar-Klausenburg. Vai de mine ce show va fi! Intru in „cantonament” de dimineata pentru acest concert magnific!

Europe – Alta trupa foarte mare pentru mine. Tin minte cand am vazut in 1986, aveam…16 ani, eram la Baritziu la liceu, primul lor clip la Top 10, o emisiunea de educatie muzicala de un curaj nebun atunci, realizata magistral de Sergiu Alex la Casa Municipala de Cultura. Cum eram un rocker inrait am fost impresionat de piesa „The Final Countdown”. De atunci am ramas fan Europe. Am acasa, pe vinil, trei albume ale acestei trupe, primul o raritate discografica.

 Guns „n”Roses – Vai de mine ce frumoooooossss. In ultimii ani am devenit tot mai mare fan Guns asa ca fac tot posibilul sa ma duc. E nasol,  pica marţi, 21 septembrie, la Romexpo, si se stie, in septembrie e treaba de făcut. Dacă pot ce m-aş duce!

Ozzy Osbourne – 2 octombrie, Bucureşti. Sâmbătă.  Mai poţi spune ceva? Cum sa pierd eu aşa un …monstru sacru? Mă duc clar la Ozzy.

Cam asa voi sfida eu criza in cele trei luni care au mai rămas. Voi scrie de fiecare concert la care mă duc, voi promova tot ce e de calitate pe blogul meu pentru că România a luat-o rău de tot la vale, a tot mai mult inculta! Nu ma intereseaza afacerile din jur, cine organizează, cu ce scop, cu ce profit sau nu, MA interesează ca muzica buna, rock-ul şi metalul să reziste cât mai mult în Ardeal şi în România.

Rock rulz!

PS.

as vrea trei trupe mari sa vina la Cluj: U2,  Def Leppard si Whitesnake! Pe ultimele doua le-am văzut la Bucureşti şi aş da oricat sa le vad aici, pe noul stadion Cluj Arena. Sper ca facem stadionul asta din bani publici nu doar pentru fotbal ci si pentru spectacole de anvergura!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *