Vine vine criza si pe noi

Vestile privitoare la criza economica sunt tot mai nelinistitoare. Analistii economici spun ca vor fi 50.000 de someri in Romania pana in martie 2009, iar unda de soc vine in februarie si martie anul viitor. Guvernul a implementat plan anti criza.

Pana acum iarna nu a fost geroasa si m-as bucura pentru ca nu doresc sa ingras conturile celor de la E – ON Gaz care ne livreaza cel mai scump gaz metan din Europa si ne factureaza de kkt, nu anunta cand vin sa vada citirea si isi cam bat joc de noi pt ca trebuie sa sunam la Tg Mures ca sa le dam cantitatea consumata!. pe banii mei evident.

Sinceri imi fac griji pentru locurile de munca din Romania iar ce s-a intamplat in ultima vreme in Romania, relocari de multinationale care pleaca, doua e drept au si venit, fabrici inchise si chiar presa afectata nu e de bun augur. Poate sindicatele ne-ar putea proteja, dar in media, ioc sindicate. Ideea e respinsa chiar de catre ziaristi, unii cu foarte mare experienta, cel putin de majoritatea celor din jurul meu.

Cand am spus ca trebuie sa ne facem niste provizii de acum alimentare o colega m-a mistocarit rau si a ras de mine. Sigur, poate ca mai rau ca in anii ceausisti nu are cum sa fie, pentru cei care am prins, ziaristii din „generatia asteptata” din fericire nu. Eu am petrecut 20 de ani in comunism si a fost oribil!

Oricum, mai mult ca altadata, trebuie sa traim clipa, sa ne bucuram de ce avem, sa nu ne suparam pe colegi si colege cicalitoare si sa avem incredere totala in prietenie.

Hai noi sa traim!

Părerea ta contează:

comments

7 thoughts on “Vine vine criza si pe noi

 1. Criza care o sa ne atinga inevitabil si pe noi este una FINANCIARA si nu de productie. Deci faza cu proviziile ticsite in camara nu cred ca tine: o sa ai in continuare de unde sa cumperi papa (si probabil la preturi chiar mai mici), dar nu o sa mai poti lua un credit convenabil, o sa fie tot mai putine joburi disponibile, etc

  deci nu ai nici o sansa sa scazi sub 100 de kg in viitorul apropiat, cu sau fara criza globala 🙂

 2. „o sa fie tot mai putine joburi disponibile”

  de la 19 ani lucrez si am carte de munca. Nu sunt obisnuit sa stau fara bani deci ma inspaimanta sincer ce ai scris mai sus, dl Thomas Mann.

  licurici: no comment

 3. 1. mersi mult Liviule.

  pt Mr. APPC. / Nici acolo nu se mai dau banii de altadat. Ani si ani toata maculatura care o aveam o duceam la remat. Acum numai am maculatura decat colectii care le pastrez. Le voi dona la anu Bibliotecii Central Universitare. Am vorbit deja si le voi dona, voi face un fond. Poate mai apare cineva pasionat de istoria presei. Dar pana atunci le tin sub cheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *